Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
No to by się zgadzało, bo faktycznie Parana wypłynęła 6.04 z Setubal i przypłynęła do Emden 14.04. Powinny na niej być auta z 12 i 13 tygodnia produkcji. Po ponad tygodniu powinny chyba być już w Poznaniu...
Dzięki za oświecenie, nie wiedziałem, że są dwa statki.
Dzięki za oświecenie, nie wiedziałem, że są dwa statki.
2.0 TSI
Brand 12 nie ma za co daj prosze znać jak dostaniesz jakieś info już od Dealera.
Mój z 12 tygodnia od 15 kwietnia jedzie, toczy się do Poznania. Dealer powiedział, że mają na dostarczenie z Emden do Poznania 2 tygodnie. Czekam
Zamówiony 27 stycznia, 9 tydzień produkcji, dziś jest w salonie w Gdańsku
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Dzisiaj rozmawiałem ze sprzedawcą i dostałem info, że 19 kwietnia mój samochód wjechał na statek. Według VW planowany odbiór za 2-3 tygodnie.
Opel Vectra B 1.8 116KM -> Audi A3 8P 2.0 FSI 150KM -> VW Golf 7,5 Variant 1.4 TSI 125KM -> VW T-Roc 1.5 TSI 150KM
t.omek ktory tydzień produkcji? Mi sprzedawca 2 tyg temu mówił ze 1/2 tyg auto powinno byc do odbioru... co ciekawe twierdzi ze ze nie ma mozliwosci sprawdzic gdzie jest auto, bo po produkcji jest jeden status-auto w transporcie.
Słyszałem o tym, że dostępne są znikome dane na temat transportu samochodu. Informacje o odbiorze sprzedawca mi podał z perspektywy poprzednich transakcji.
Jeśli chodzi o tydzień produkcji to zdaję się, że była mowa o 13 tygodniu ale nie daje za to głowy.
Opel Vectra B 1.8 116KM -> Audi A3 8P 2.0 FSI 150KM -> VW Golf 7,5 Variant 1.4 TSI 125KM -> VW T-Roc 1.5 TSI 150KM
Witam,
czy ktos ma jakies informacje nt. transportu samochodów z 15/16 tygodnia? Z tego co wiem to Patara już była w Emden kilka dni temu, Parana płynie z Santander do Emden, bedzie tam za kilka dni.
Pzdr
czy ktos ma jakies informacje nt. transportu samochodów z 15/16 tygodnia? Z tego co wiem to Patara już była w Emden kilka dni temu, Parana płynie z Santander do Emden, bedzie tam za kilka dni.
Pzdr
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Dostalam wczoraj info dot. Mojego auta z 13go tygodnia, że jest opoznienie i licza ze na początku Maja ruszy transport z Emden do Polski.
Zamowilem dziś żonie Premium DSG. W zamówieniu napisane, ze najpóźniej do 31 lipca do odbioru. Myślicie, ze to realne?
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG