Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
A jaka wersja? Miał jakieś nietypowe wyposażenie? Ja też mialem wstępnie 19 tydzień, ale nie wiem czy coś się zmieniło
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Z nietypowych to chyba tylko szyberdach Reszta to chleb powszedni. Felgi 17 Kulmbach Admantium
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
No i elektryczna klapa bagażnika
Elektryczna klapa chyba jest dość popularna, a co do szyberdachu to nie wiem, ale pewnie na montażu robi sporą różnicę Ja za to mam fabryczny hak, mam nadzieję, że nie będę tego żałował, bo chciałem autem na urlop w lipcu jechać
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Z tego co wiem to szyberdach jest rzadkim wyposażeniem. Na otomoto jest 12 samochodów z szyberdachem, 7 to R-ki
-
Potwierdzone info szyberdach czy dach panoramiczny bardziej bym powiedział wydłuża okres oczekiwania znacząco.
Znacząco, czyli ile? 2 miesiące czy 8 miesięcy . Ja mam zapowiedzianą produkcję na 26 tydzień, zamówiony koniec marcamorfeusz747 pisze: ↑07 maja 2021, 8:10 Potwierdzone info szyberdach czy dach panoramiczny bardziej bym powiedział wydłuża okres oczekiwania znacząco.
-
U mojego znajomego dach panoramiczny wydłużył o około 2mc dostawę, w u siostry w Karoqu o 4mc
Dalej nie jest źle. Wole poczekać te 2 miesiące i żeby mieć po prostu rzadsze wyposażeniemorfeusz747 pisze: ↑07 maja 2021, 11:09 U mojego znajomego dach panoramiczny wydłużył o około 2mc dostawę, w u siostry w Karoqu o 4mc