Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Mój w końcu w Poznaniu. Może do przyszłego weekendu uda się go zarejestrować i odebrać.
2.0 TSI
Zamówiłem Premium z 1,5 TSI w manualu w sport pakiecie, więc nic wyjątkowego w nim nie ma. Tak więc pozostaje mi cierpliwie czekać...
Dealer mówił mi ostatnio, że wersję z silnikiem 1.0 mogą wyprodukować najszybciej, z 1.5 zamówienia trochę dłużej trwają, ale ja bym się jednak nie zdecydował, ten 1.5 miałem na próbnej i wydaje mi się optymalny do tego auta.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Słyszałem że pojawiły się restrykcje produkcyjne na 1.5 tsi z powodu dużej liczby zamówień.
Swoją drogą dziwi mnie to, bo z tego to można przeczytać/obejrzeć w testach motoryzacyjnych tego auta, VW od początku przewidywał że silnik 1.5 to będzie ten najpopularniejszy...
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
U mnie minimalna poprawa, z oczekiwanego 28 tygodnia zrobil się 27 Uzupelnijcie moze Wasze daty zamówien i produkcji w stopkach profilu, będziemy mieli ogólny podgląd sytuacji w Portugalii
-
My czekaliśmy z narzeczoną 3 tygodnie, bo pojawiła się opcja premium z bardzo podobnym wyposażeniem w Gdańsku. Wersja premium.
Biały z czarnym dachem, 1,5 litra w benzynie, manual, wszystkie pakiety, lepsze fotele, do tego dorzucone za darmo opony zimowe, które już były, dywaniki materiałowe i jakaś mata do bagażnika.
Biały z czarnym dachem, 1,5 litra w benzynie, manual, wszystkie pakiety, lepsze fotele, do tego dorzucone za darmo opony zimowe, które już były, dywaniki materiałowe i jakaś mata do bagażnika.
Ja czekam od od ok 6 kwietnia, ma być pod koniec maja. Też zamówiłam wariant Premium sport , a kto dołożył te zimowe opony , czy gratis? U mnie w Lesznie to nic nie chcą dołożyć . Jak to wynegocjować ?
Witam
Czy dają jakieś gratisy . Ja czekam na odbiór w Lesznie . Ma być w przyszłym tygodniu .Oczekuję na pojazd którego fizycznie nie widziałam w zamówionym kolorze ( dotychczas w salonie stał taki jak chciałam a już kupowałam 3 auta ) . Czuję duży dyskomfort , czy na pewno mi się podoba ? A jak nie to co wówczas ?
Czy dają jakieś gratisy . Ja czekam na odbiór w Lesznie . Ma być w przyszłym tygodniu .Oczekuję na pojazd którego fizycznie nie widziałam w zamówionym kolorze ( dotychczas w salonie stał taki jak chciałam a już kupowałam 3 auta ) . Czuję duży dyskomfort , czy na pewno mi się podoba ? A jak nie to co wówczas ?
A jaki ten kolor? Obawiam się, że trzeba będzie z nim żyć, ewentualnie sprzedać i wybrać inny, ale może jednak się spodoba