Jeśli samochód jest zamówiony do produkcji, myślę że raczej czerwiec a nawet lipiec będzie do odbioru
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Jeśli samochód jest zamówiony do produkcji, myślę że raczej czerwiec a nawet lipiec będzie do odbioru
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Ja zamawiałem w połowie kwietnia. Jutro zasięgnę języka czy mój też się opóźnił i skąd ew. obsuw.
extreme84 masz gdzieś podgląd na termin czy dealer daje znać ?
extreme84 masz gdzieś podgląd na termin czy dealer daje znać ?
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
Dealera pytam co jakiś czas. Z tego co czytalem, tylko w UK mają podgląd zamówienia na stronie vw, w Polsce nie ma takiej funkcjonalności. Daj znać jak czegoś się dowiesz
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Mam przesunięcie z 21 na 26 tydzień produkcji (samochód nie jest jeszcze zatwierdzony do produkcji). Jest problem z dostępnością elektroniki Podobno dziś zamawiany T-roc byłby z terminem produkcji nawet listopad/grudzień.
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
-
Jakoś udało się w Gdańsku w salonie pogadać z przedstawicielem. Generalnie zimówki + dywaniki + mata bagażnika były w egzemplarzu, który był dostępny w Polsce (ten sam kolor - biały+czarny dach) i przedstawiciel stwierdził, że zostawi cenę z naszej specyfikacji i dorzuci ww. dodatki.
Wybrałem wersję premium - 1.5 + skrzynia manualna, lepsze fotele, pakiet drogowy, pakiet komfort, lepsza nawigacja itp. Pierwsza wizyta w salonie była pod koniec kwietnia, od poniedziałku samochód już jest z nami. Musimy jedynie poczekać na zimówki, które dotrą na dniach z Poznania z felgami oraz upominać się o twardy dowód rejestracyjny.
-
Te lepsze fotele to tylko w nazwie są lepsze jakby co.
Mają podpórki lędźwiowe, które inni chyba dają w standardzie ale bez tego ani rusz
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Robi się off top ale niech będzie . Regulacja lędźwiowa dla mnie jest stosunkowo mało odczuwalna, może dlatego, iż jestem przyzwyczajony do innej (np. u Koreańczyków jest elektryczna i w większym zakresie). Z drugiej strony wszystko zależy od fotela. W swoim nie mam regulacji i jest ok, z kolei w zastępczym był dramat.
extreme84 skrócił się znowu termin produkcyjny ? Masz już ten termin zatwierdzony ? Bo mój na ten moment jeszcze nie jest.
extreme84 skrócił się znowu termin produkcyjny ? Masz już ten termin zatwierdzony ? Bo mój na ten moment jeszcze nie jest.
Skrócił się o tydzień znowu, ale nadal nie zatwierdzony
Jaka lepsza nawigacja? W T-Rocu chyba nie ma discover pro?