Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
W końcu się doczekałem. Trwało to niemal równe trzy miesiące, z czego mniej niż połowa to produkcja, a reszta to transport do Polski.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze realizacje.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze realizacje.
2.0 TSI
Wrzuć zdjęcia na temat Galeria waszych T-Roców. Gratulacje i życzę przyjemnej eksploatacji
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Powodzenia i szerokości
U mnie zmiana terminu. Z wstępnego 28 tygodnia dzisiaj mam potwierdzony 24 tydzień. Zamówione 29 kwietnia.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Moje zamówienie powinno być na finiszu. Zamówione w połowie marca, slot produkcyjny przełom kwietnia/maja. Zaraz po majówce dostałem informację o wyprodukowaniu auta. Teraz w zależności od szczęścia w transporcie liczę, że uda się odebrać jeszcze przed planowanym urlopem - drugi tydzień czerwca. Realne?
Teoretycznie transport to 3 tygodnie, jeśli nie ma opóźnień. Więc raczej tak
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Witam jestem nowy na forum właśnie 19.05.odebrałem nowego T-roka 1.5 tsi premium w salonie vw Bednarek Łódź szybko sprawnie.Zamówienie zaliczkowe 08.04. Auto dotarło z Portugali do salonu 11.05. odebrałem 19.05. !!!.Fajnie trafiłem obecnie t roc 1,5 tsi do odbioru we wrześniu,autko super, wszystkie systemy i bajery auto 21 wieku aż się nie chce wysiadać.Przesiadłem się z tdi golfa plusa w inny świat motoryzacji dla mnie "kosmos"nie słychać czy autko jedzie super polecam.Po tym co piszecie kupiłem błyskawicznie niestety parę "groszy "kosztuje ale to nic jestem mega zadowolony 5 lat na gwarancji dalej zobaczymy..........
Pięć lat na gwarancji ? To chyba dokupienie czasu gwarancji - wydłużenie .Ja nie chcę tego robić . średni przebieg roczny u mnie to ok 5 000 km
Witam tak dokupiłem 3 lata niewielkie pieniądze do ceny auta 1940 zł.i przez 5 lat mam święty spokój ja robię 15000-20000 km.Mieszkam przy granicy z Niemcami pewnie tam będę robił serwisy wielu kolegów robi serwisy za Nysą ceny zbliżone może teraz drozej kurs euro wysoki ale to się sprawdzi teraz mam przejechane 440 km od 19.05.zalecili w serwisie vw wymianę oleju (0w20) przy 5000 km i tak zrobię-pozdrawiam posiadaczy fajnego autka T-Roc ?.
Hej,Wahacz pisze: ↑23 maja 2021, 19:41 Witam jestem nowy na forum właśnie 19.05.odebrałem nowego T-roka 1.5 tsi premium w salonie vw Bednarek Łódź szybko sprawnie.Zamówienie zaliczkowe 08.04. Auto dotarło z Portugali do salonu 11.05. odebrałem 19.05. !!!.Fajnie trafiłem obecnie t roc 1,5 tsi do odbioru we wrześniu,autko super, wszystkie systemy i bajery auto 21 wieku aż się nie chce wysiadać.Przesiadłem się z tdi golfa plusa w inny świat motoryzacji dla mnie "kosmos"nie słychać czy autko jedzie super polecam.Po tym co piszecie kupiłem błyskawicznie niestety parę "groszy "kosztuje ale to nic jestem mega zadowolony 5 lat na gwarancji dalej zobaczymy..........
również planuję zakup w Łodzi, w Bednarku nie byłem, natomiast byłem u Krotoskiego, przy zamówieniu w tym tygodniu, auto do odbioru w połowie sierpnia, jakieś doświadczenia z wyżej wymienionymi dealerami? Chętnie skorzystam z porad. Pozdrawiam!
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )