Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
W salonie VW Bednarek super obsługa wszystko telefonicznie i na maila,przysłali konfigurację samochodu,proponują dobre ubezpieczenie AC,OC i wszystko co możliwe w PZU przy pełnych zniżkach ok.2300 zł., dokupiłem 3 lata gwarancji za 1940 zł razem 5 lat ! naprawdę warto.Jazda nowym autkiem bajka,marzenie wszystkiego trzeba się nauczyć,obyć i przyzwyczaić ale frajda z jazdy po 14 letnim tdi nie do opisania.Życzę udanych zakupów i cierpliwości do sierpnia,ja już od 19.05.śmigam.
Dostałam informację dzisiaj od Dealera ,że w tym tygodniu będą rejestrować .zobaczymy jak z Urzędem Komunikacji .
-
Cześć i czołem!
T Roc zamówiony 14.04.2021
Status : Planowanie , 28 tydzień
2.0 TSI DSG , Biały Pure Specjalny
T Roc zamówiony 14.04.2021
Status : Planowanie , 28 tydzień
2.0 TSI DSG , Biały Pure Specjalny
Dzięki za podpowiedź, faktycznie bardzo dobra oferta ubezpieczenia, w takim razie podjadę i tam, chociaż wspomnienia mam słabe, przy próbie zakupu poprzedniego auta (5 lat temu) dostałem bardzo kiepską ofertę i uciekłem do Zimnego ale zobaczymy Niestety, Skoda obecnie się bardzo ceni, nie wspominając o bardzo kiepskich upustach, wiec chyba wrócę do VWWahacz pisze: ↑24 maja 2021, 15:46 W salonie VW Bednarek super obsługa wszystko telefonicznie i na maila,przysłali konfigurację samochodu,proponują dobre ubezpieczenie AC,OC i wszystko co możliwe w PZU przy pełnych zniżkach ok.2300 zł., dokupiłem 3 lata gwarancji za 1940 zł razem 5 lat ! naprawdę warto.Jazda nowym autkiem bajka,marzenie wszystkiego trzeba się nauczyć,obyć i przyzwyczaić ale frajda z jazdy po 14 letnim tdi nie do opisania.Życzę udanych zakupów i cierpliwości do sierpnia,ja już od 19.05.śmigam.
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )
Jaka wartość auta? To nie jest tak, że dealer (każdy w PL) ma obecnie ofertę 2,9% od wartości auta? Mi też wychodzi coś koło 2300. Natomiast z ofertami spoza salonu bym uważał, zwłaszcza w opcji wynajmu/leasingu. Czasem dla oszczędności kilku stówek można się wplątać w kłopoty, bo ubezpieczenie z nazwy OC/AC może się różnić zakresem ochrony typu dostęp do auta zastępczego, wymiana części na oryginale/zamienniku, naprawa w ASO lub poza ASO itd.
Jak byłem w Krotoskim, to przy ofercie na samochód warty 106 tyś, ubezpieczenie wyszło 3,3 tyś., dlatego to 2,3 tyś. wydaje mi się swietną ceną...
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )
Taka ofertę cenową dawało PZU nawet dokładnie 2239 zł. Allianz 3143 zł. Hestia 3142 zł. Warta 2816 zł chyba Hestia zgodziła się na podobną kwotę jak PZU takie oferty przesłała mi pani z salonu vw na e -maila wszystko wypas wybrałem PZU ubezpieczenie zniżek itp. Kwota auta na fakturze 102 tyś ( przy dużym rabacie upuście w ofercie dla grup zawodowych) .
To super, dzięki za info, będę drylował ofertę w takim razie Dzisiaj jadę do Bednarka negocjować, zobaczymy z jakim skutkiem? Chcę się jeszcze przejechać, co w Krotoskim mi ise nie uda, bo aktualnie nie mają żadnego T-Roca na stanie (ma być w salonie demówka w czerwcu ale z silnikiem 1.0 więc, zobaczymy jak będzie tutaj
Już informuję obecnie nie ma samochodów zobacz w ofercie otomoto VW Bednarek auta 1,0 tsi na lipiec auta 1,5 tsi dopiero na wrzesień do odbioru.Kiepski czas na zakup auta zaczynają się wakacje ja załapałem się w ostatniej chwili auto było w salonie w ciągu miesiąca jestem mega zadowolony,życzę też udanego zakupu.
Na szczęście specjalnie mi się nie spieszy, mam czym jeździć, na obecne auto kupiec też już dogadany, więc pełen komfort, poczekam, niedługo wchodzi nowy rok modelowy, poczekamy - zobaczymy, do tej pory zdecydowany byłem na zakup octavii lub karoqa, do vw przyciągnął mnie potężny rabat, który dostałem już na wejściu i zobaczymy co dalej? Na razie raz siedziałem w środku w salonie (jeszcze zdążyłem, zanim sprzedali), wydawało mi się trochę mało miejsca ale może złudzenie, muszę pojeździć tym autem to się przekonam w praktyce.