Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Jeśli te numery nie pasuja, to niestety nie jestem w stanie pomóc
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Proszę wprowadzac nr zamówienia. Auto bedzie widoczne w chwili wprowadzenia w system ,u mnie trwało to koło 14 dni.
-
No właściwie tak próbuję zrobić , również kopiować , wpisywać ręcznie i nadal nic
nr . zamówienia wygląda następująco : ZWS/xx/xx/xxxx - x oznacza cyferki
nr . zamówienia wygląda następująco : ZWS/xx/xx/xxxx - x oznacza cyferki
To nie ten numer, tak jak pisałem numer komisji lub importera trzeba podać - same cyfry zaczynające się od roku to są.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Spróbuj wpisać nr komisji/importera z zamówienia. Spróbuj wpisać cały nr oraz bez pierwszych 4 cyfr (rocznik). Być może jest też tak, że auto zarejestrujesz dopiero jak dostanie alokację w fabryce, nie wcześniej
Swoje auto miałem w Emden 20.05 i na razie cisza. Ktoś już dostał info, że jego egzemplarz rozpakowano z pociągu w POZ?
Swoje auto miałem w Emden 20.05 i na razie cisza. Ktoś już dostał info, że jego egzemplarz rozpakowano z pociągu w POZ?
Mój Troc 1.5 wyprodukowany 5 kwietnia 21r w fabryce VW w Palmeli (Portugalia) w Polsce w salonie VW 11.05. Odebrany 19.05. Czyli ekspresowo dobrze trafiłem i śmigam.
-
Panowie
Coś mi się wydaje że te moje numery w umowie są z kosmosu. Mówicie wpisz Numer komisji bez pierwszych cyfr rocznika a u mnie wygląda to tak
GOV-21-137549pdf to jest numer komisji
Coś mi się wydaje że te moje numery w umowie są z kosmosu. Mówicie wpisz Numer komisji bez pierwszych cyfr rocznika a u mnie wygląda to tak
GOV-21-137549pdf to jest numer komisji
A zamawiałeś kiedy?
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )
Pytanie podstawowe :
czy posiada Pan zarejestrowane konto volkswagen ID.
czy posiada Pan zarejestrowane konto volkswagen ID.
-
Tak , mam konto