Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Agajack

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: Agajack »

Trzymam kciuki powodzenia 😃😃
rabi22

Post autor: rabi22 »

Niektórzy czekają na swojego wymarzonego T-Roca. A ja chętnie już bym go zmienił na coś innego. :D
Agajack

Ha..ha napisz jak zamienisz co wybrałeś
Awatar użytkownika
Raksu

Post autor: Raksu »

Nie wiem czy wymarzonego, u mnie zwyciężył czysty pragmatyzm, to będzie obecnie moje 5 auto, 3 z salonu, przymierzałem się do zupełnie innych, natomiast przy tym upuście i promocji to szkoda byłoby przegapić okazję, jak będzie coś nie tak, to pogonię (autem i tak z reguły pomykam max. ok. 4-5 lat), co i Tobie radzę, po co się męczyć :D :lol: :D
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. :x )
rabi22

Ja zmieniam częściej. A zmieniłbym na cos lepiej wykonanego w środku. Może Audi.
rabi22

No i z jakimiś normalnymi fotelami dla ludzi. Ale samochód OK. Na razie twarde plastiki nie skrzypią na szczęście jak w Leonie. Zobaczymy dalej.
Agajack

Mam ibizę latam 5 rok i nic nie trzeszczy nie narzekam mimo że plastik dookoła🤣
Awatar użytkownika
Raksu

Post autor: Raksu »

Prędzej czy później będą skrzypieć, ale raczej wtedy auto już będzie wspomnieniem :D
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. :x )
extreme84

Post autor: extreme84 »

rabi22 pisze: 02 cze 2021, 12:26 No i z jakimiś normalnymi fotelami dla ludzi. Ale samochód OK. Na razie twarde plastiki nie skrzypią na szczęście jak w Leonie. Zobaczymy dalej.
Na prawdę aż tak źle jest z tymi fotelami? Na próbnej żadnej tragedii nie było, a chciałem tym autem czasem też pojechać gdzieś dalej.. Już wziąłem specjalnie te w wersji komfort, chociaż ktoś tu pisał, że to tylko komfort na papierze.. :-D
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
anon.

Post autor: anon. »

U mnie nareszcie coś ruszyło. Zatwierdzona produkcja na 28 tydzień. Troche słabo, ponad 3 miesiące od zamówienia będzie. Ponoć jest to spowodowane brakiem ekranów
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
ODPOWIEDZ