Myślę że najwcześniej w połowie miesiąca dostaniesz jakies informacje. Warto dzwonić do salonu, bo tam mają planowaną datę produkcji.Wojtass_nt pisze: ↑03 cze 2021, 21:25 Ja wziąłem advance 1.5 tsi bez gadżetów, tylko oba pakiety. Czyli mówisz że w tym miesiącu próżno mi czekać na wiadomość o produkcji?
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
1.5 TSI DSG Premium sport, szary indium, felgi 18 Montego
Zamówiony 17.03, wyprodukowany 18 tydzień (4-7.05), ciągle czeka na statek w Setubal. Masakara. VW ma gdzieś, że mają tyły w transporcie. Na wakacje przyjdzie jechać pociągiem
Miesiąc czasu oczekiwania na statek to faktycznie masakra :-/ aż przychodzi na myśl, że może im się zawieruszył ten egzemplarz...
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
mnie jeszcze bardziej czarne myśli nachodzą, szkoda transportowa?
Ja bym nie wyrokował, bo pewnie przyczyn może być wiele. Ale na wszelki wypadek możesz wziąć miernik lakieru na odbiór auta
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
I tak masz szybko. Ja zamawiałem pod koniec marca i produkcje mam dopiero na 28 tydzień. Odbiór w sierpniu
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
-
Ja dzisiaj się dowiedziałem że z 26 tygodnia zrobił się już 30 tydzień…
To niestety standard, ja miałem wstepnie 19 tydzień, a zatwierdzili dopiero 25. Dopóki nie masz zatwierdzonego tygodnia, to ta data jest tylko orientacyjna i do niczego nie zobowiązuje...
-
Hehe, no mam nadzieję, że zatwierdzony termin produkcji to jest już niezmienna data, ale w zasadzie... Przekonam się za dwa tygodnie