To dlatego, że mój dealer ten samochód zamówił, jak mi powiedział, na początku roku - w styczniu, a ja tylko w zamówionej przez niego wersji premium sport, automat 1.5 zmieniłem felgi na 18. Nie zmieniło to planowanej daty produkcji na 19 tydzień. Teraz dzwonię do niego po każdym wypłynięciu statku wożącego samochody z portugali.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To już zmienia postać rzeczy. Dosyć nieciekawie. A jaką datę odbioru masz na umowie?rafal1967 pisze: ↑09 cze 2021, 10:17To dlatego, że mój dealer ten samochód zamówił, jak mi powiedział, na początku roku - w styczniu, a ja tylko w zamówionej przez niego wersji premium sport, automat 1.5 zmieniłem felgi na 18. Nie zmieniło to planowanej daty produkcji na 19 tydzień. Teraz dzwonię do niego po każdym wypłynięciu statku wożącego samochody z portugali.
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Re: 1.5 TSI DSG Premium sport, szary indium, felgi 18 Montego
To jest bardzo ciekawe. Ja mailem produkcję z dokładnie tego samego tygodnia. Auto dotarło do Emden 20.05, a od kilku dni już śmigam.
Ps. Do pytania wcześniej, nie sprawdzałem swojego auta na stronie VW na żadnym etapie
-
To ja dzisiaj jeszcze raz rozmawiałem z moim sprzedawcą i okazało się że moje autko aktualnie planowane jest na 27 tydzień. 30 podał mi jako planowana produkcja gdybym dzisiaj zamówił… Brak słów. Pytasz o swoje zamówienie a ten mówi Ci termin dla nowego klienta. O jazdę próbną musiałem się przypomnieć prawie miesiąc po zapłaceniu zaliczki. Was też tak olewali? U mnie w mieście krążą pogłoski o lekceważącym podejściu w VW do klienta ale nie wierzyłem dopóki sam tego nie doznałem na sobie. W salonie KIA Pan dosłownie dwoił się i troił aby zaprezentować mi X-Ceed. W VW musiałem się o wszystko prosić- nawet o to czy mogę sobie usiąść w srodku bo już myślałem że auta tam kupuje się po wyglądzie z zewnątrz.
Zamówiłem dziś 2.0 TSI niby ma być połowa września.
Re: 1.5 TSI DSG Premium sport, szary indium, felgi 18 Montego
W jakim mieście odbierałeś samochód i ile czekałeś od Emden do odbioru? Mój dealer mi powiedział, że mają tyły w transportach, inny zamówiony rzez niego z tego samego tygodnia produkcji do Emden dopłynął wczoraj.
hmmmm, na umowie data odbioru niewpisanaanon. pisze: ↑09 cze 2021, 16:06To już zmienia postać rzeczy. Dosyć nieciekawie. A jaką datę odbioru masz na umowie?rafal1967 pisze: ↑09 cze 2021, 10:17To dlatego, że mój dealer ten samochód zamówił, jak mi powiedział, na początku roku - w styczniu, a ja tylko w zamówionej przez niego wersji premium sport, automat 1.5 zmieniłem felgi na 18. Nie zmieniło to planowanej daty produkcji na 19 tydzień. Teraz dzwonię do niego po każdym wypłynięciu statku wożącego samochody z portugali.
Na pewno gdzieś jest. A jak nie ma to nie ma czego oczekiwać, trzeba czekać albo rezygnować.rafal1967 pisze: ↑11 cze 2021, 13:04hmmmm, na umowie data odbioru niewpisanaanon. pisze: ↑09 cze 2021, 16:06To już zmienia postać rzeczy. Dosyć nieciekawie. A jaką datę odbioru masz na umowie?rafal1967 pisze: ↑09 cze 2021, 10:17
To dlatego, że mój dealer ten samochód zamówił, jak mi powiedział, na początku roku - w styczniu, a ja tylko w zamówionej przez niego wersji premium sport, automat 1.5 zmieniłem felgi na 18. Nie zmieniło to planowanej daty produkcji na 19 tydzień. Teraz dzwonię do niego po każdym wypłynięciu statku wożącego samochody z portugali.
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
-
A tak z czystej ciekawości. Rezygnacja to utrata zaliczki?
Nie ,to nie zadatek.