Jakie dodatki warto zamówić do T-Roca Premium?
Re: Jakie dodatki warto zamówić do T-Roca Premium?
Ja to wszystko miałem w gotowym aucie nic nie konfigurowałem nie było bezkluczykowego dostępu wersja Premium ma to wszystko w pakiecie bardzo przydatne zamykanie bagażnika na przycisk tego nie mam.Miałem też 24 mies.dodatkowej gwarancji ale dogadałem się w salonie i wykupiłem na 3 lata= 1940 zł warto to drobnostka do ceny auta bo dokupić 2 lata do 24 mies. nie można i śmigam od 19.05.21r. Przejechałem ok.1240 km.super się jeździ.
Brakuje otwierania nogą. Wracam z torbami obładowany i jest problem. Trzeba odłożyć na ziemię. chciałbym to mieć. Ktoś gdzieś zrobił sam taką możliwość ale to już wyższa jazda i zdolności. No i gwarancjaaa.
Tak otwieranie nogą czy z przycisku idzie zrobić pokazują to na YOU TUBE w cenie ok 2 tys.W nowym aucie na 5 letniej gwarancji jak u mnie nie radzę grzebać gwarancja przepadnie jak się dopatrzą ?.
Idzie bez tego żyć, ale fajnie mieć.
Wszystko wedle uznania, ale warto na pewno mieć elektryczną klapę, bezkluczykowy dostęp, pakiet komfort, zimowy i komfortowe siedzenia (wtedy można przedni fotel pasażera położyć na płasko w celu przewiezienia czegoś)
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Z takich must have to kamera cofania. Przydaje się, żeby nie przejechać psa albo dzieciaka sąsiada.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Kamera cofania jest każdym aucie t roc wersja premium.
Nie, Kamerę trzeba dokupić, nie jest w bazowym wyposażeniu. I na pewno warto to dokupić
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Tak, też potwierdzam. Z początku myślałem, że czujniki wystarcza, ale jak wziąłem jazde próbna z kamerą cofania, uznałem że to absolutne must have, zupełnie inny komfort cofania Do advance na pewno trzeba zamawiać dodatkowo.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
W premium tez nie ma od razu kamery, trzeba dorzucić za 1020 zł.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG