AKTUALIZACJA MAP NAVIGACJI
Re: AKTUALIZACJA MAP NAVIGACJI
Jaka jest teraz strona z mapami bo co ja oglądam to albo niedostępna całkowicie albo inne błąd 404;-(
https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/car/
następnie: T-Roc / MY.... (2019 v 2020) / Discover Media v Discover Pro,
i masz ... ale niestety ciągle wersja z listopada 2020 (i na dodatek kiepska baza danych - przynajmniej w PL - odsyłam do wątku Nawigacja)
Na co mapy jak bez płatnego pakietu danych nie można koystac z danych o korkach itd. nie można udostępnić netu z telefonu tylko trzeba zapłacić 600 złL za abonament , lekko się wk.. jak dziś to usłyszałem w salonie ( 1 rok darmo )
Jak masz auto z rocznika modelowego 2021 to do nawigacji nie potrzeba dodatkowego pakietu danych - cała transmisja związana z nawigacja (w tym aktualizacje i dane o korkach) jest już zawarta w cenie rocznej opłaty za nawigacje (pierwszy rok w cenie auta)
No a co innego napisałem ?
No napisałeś „Na co mapy jak bez płatnego pakietu danych nie można koystac z danych o korkach itd” - to wyjaśniam: płatny pakiet danych to inna usługa, niepotrzebna do działania nawigacji. No chyba ze przez „płatny pakiet danych” rozumiesz opłatę za nawigację, ale to jednak coś innego.
Sprzedawca poinformował mnie ,że po darmowym roku znika traffic itd z nawi, chyba że wykupisz usługę
W 2018 roku było 3 lata gratis i około 400zl za rok ale trzeba mieć swój internet. Ja z tego zrezygnowałem bo jest to dla mnie bez sensu. Tym bardziej że i tak nawigacji używam kilka razy w roku;-)
jest już aktualizacja dla MIB2
Update: 21.06.2021
(dla ścisłości na stronie niemieckiej po zalogowaniu, na PL nie sprawdzałem )
Update: 21.06.2021
(dla ścisłości na stronie niemieckiej po zalogowaniu, na PL nie sprawdzałem )