Android Auto.
Android Auto.
Mam takie pytanie, bo trochę nie pomyślałem, chciałem kupić najpierw skodę superb, ale żonie nie bardzo się spodobała a na nieszczęście (albo i szczęście) obok stał t-roc. wybrałem sobie do niego nawigację, ale nie pomyślałem albo źle zrozumiałem co z funkcją android auto. Jest ona w standardzie do nawigacji, czy trzeba za to osobno dodatkowo płacić, tak samo jak w salonie w nawigacji jak naciskałem voice, to pisało by zgłosić do aso o jakiś kod do odblokowania. Jak to w końcu jest, i czy jak rzeczywiście przy składaniu zamówniea nie wybrałem android auto to już przepadało?
-
Re: Android Auto.
Trzeba mieć app connect.
Zakładam, że jest do odblokowania serwisowo jakimś tajnym kodem.
Podpowiem tylko, że nie na wszystkich telefonach android auto działa.
Zakładam, że jest do odblokowania serwisowo jakimś tajnym kodem.
Podpowiem tylko, że nie na wszystkich telefonach android auto działa.
Niestety - musi być App Connect - dopłata 800 zł
da się tą cenę jakoś negocjować?:) czy 800 i to już koniec?
zazwyczaj tak tylko auto już mam:)
Mam LG v30. Android Auto działa świetnie - wg mnie zbędne wykonywanie fabrycznej nawigacji
Przepraszam za błąd: chodziło mi o to, że Android Auto daje również między innymi obsługę nawigacji, obsługę dzwonienia i wysyłania sms (ma znacznie precyzyjniejszą
obsługę głosową opracowana przez Google)
obsługę głosową opracowana przez Google)
Czy można przy połączeniu Android Auto wybrać z poziomu zegarów numer telefonu? (lub jednocześnie być połączonym przez bluetooth i to zrobić)
Mam pytanie odnośnie połączenia. Mam tel Xiaomi i android auto uruchamia się nawigacja działa ale nie mogę korzystać ze spisu numerów w telefonie (tylko wybierać numer) oraz albo nie wiem jak, albo też nie mam możliwości uruchomienia programów trzecich oczywiście tylko tych zgodnych z programem. Wypowiedz się jak to jest u ciebie i jak je uruchamiasz czy np. odpalisz YouTube.
T-Roc 1,5 DSG energetic orange + czarny dach premium plus dodatki