Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Z tego co słyszałem to zakład produkujący T Roca będzie zamknięty na wakacje od połowy lipca do końca sierpnia...
U mnie (24 tydzień) status "wyprodukowany", ale jak pisze dealer "producent nie wystawił jeszcze faktury za samochód do importera bo nie ma potrzebnych dokumentów – homologacje itp."
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Mój tak na serio ma trafić do produkcji na początku września a zamówiony 09.06.
Uffff... wczoraj pisałem 25 tydzień i brak informacji kiedy auto zostanie wyprodukowane.Dziś zadzwonił do mnie diler że właśnie od wczoraj auto jest produkowane
Dzisiaj dostałem info , że autko będzie w do odbioru w następnym tygodniu. Produkcja 21 tydzień.
To ile w sumie wyszło od zamówienia ?
Zamawiałem 17.04.
Zamówiłem 17.05 br. i mam obiecany 34 tydzień produkcji a odbiór do 07.10. br, model 2022 ale ze względu na wyprzedaże rocznika 21 rozpoczynające się w pażdzierniku chyba będą jakieś dodatkowe upusty. Czy coś Wam wiadomo.
Pytanie do tych co już mają swoje autko, czy rejestrowaliście auto przez salon i ile to was dodatkowo kosztowało?
T-Roc 1.5 TSI DSG Premium + Pakiety: Drogowy, Komfort, Sport zamówiony w połowie czerwca, do odbioru niby przełom września i października. Z tego co czytam, to raczej nierealne Póki co w MyVolkswagen mam tylko wizualizację samochodu. Cierpliwie będę czekał, bo i tak jeżdżę T-Roc
T-Roc 1.5 TSI 150 KM DSG Premium + Sport + pakiety + dodatki. Zamówiony 17.06, 25.10 dopłynął do Emden, 15.11 informacja o zleceniu transportu z Poznania do Gdańska. Po małych niespodziewanych komplikacjach, odebrany 2 grudnia