Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
No jeśli nie pyknie w lipcu, to realnie tak może być... Zgadzam się z Tobą, masakra, nie spodziewałem się takiej sytuacji zamawiając w marcu auto
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Zmiana cen nie dotyczy aut zamówionych, jeżeli po dacie zamówienia nie wzrośnie % akcyzy i podatku VAT.
-
Niektore salony znajac sytuacje informuja ze auta odbierane pozno moga byc objete rabatami wyprzedazy rocznikow. Tak dowiedzialem sie od Sienko i Syn Białystok. Wiec to czy dostaniecie dodatkowy rabat zalezy wylacznie od salonu.
Ciekawa informacja , późno to listopad ?
Każdy dealer szanujący klienta i sam siebie powinien udzielać rabatów za długi czas oczekiwania na auto. Ja o tym pisałem 07.07. br ale wielu kolegom wydawało się to nierealne. Jednak są dealerzy którzy podchodzą do sprawy poważnie, nie patrząc w tym wypadku tylko na zysk ale stają frontem do kupującego. Przykład dealera o którym pisze Wojtass_nt powinien być pokazówką dla dla pozostałych bo jak widać można ,można!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak oczywiście , ale nawiązując do rabatów wyprzedażowych jeżeli takowe będą i kolejna podwyżka w salonach w pazdzierniku (wiarygodne źródła między 3 do 5%),to ceny wersji bazowych w porównaniu z początkiem roku wzrosną w o około 5000.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Szanowny kolego Arturo, podwyżki nie obejmą już aut zamówionych wcześniej, czyli przed wzrostem cena a pewno będą.
Tak Andrea52 masz rację , chodzi mi tylko o politykę koncernu . I liczenie na dodatkowe rabaty , że bedzi taniej jest błędne.
Polityka koncernu to ich sprawa oni liczą kasę i my też, myślę że coś dostaniemy bo to nie jest w porządku czekać na auto pół roku, bądż dobrej myśli. Pozdrawiam