Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Czy ktoś się orientuje na jakim etapie może być produkcja, gdy na stronie myVolkwagen pojawiają się informacje dotyczące mocy samochodu i koloru? Od 7 lipca w systemie widoczny jest VIN, od dzisiaj właśnie moc i kolor, a na niemieckiej stronie dodatkowo wybrane elementy wyposażenia, których wcześniej nie było.
U mnie dziś wskoczyła moc i wyposażenie ale nie ma Vin
Mi też dziś moc i kolor wskoczyła.
Może jakąś aktualizacje w systemie zrobili i zaciągnęli dane.
Może jakąś aktualizacje w systemie zrobili i zaciągnęli dane.
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
U mnie moc i kolor była praktycznie od samego początku zamówienia.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Może ruszyli z produkcją ?
-
Są dwa usb-c nad środkowym schowkiem.mskrapi1980 pisze: ↑20 lip 2021, 18:21Przed chwilą pojawiło mi się wyposażenie pojazdu - VIN-u brakmskrapi1980 pisze: ↑20 lip 2021, 9:30 Zamawiałem koniec kwietnia 2021 a nie ma jeszcze VIN-u - produkcja była zaklepana na 27tydz. 1.5 DSG + kilka dodatków
Co ciekawe "Środkowy podłokietnik z przodu z interfejsem USB-C i gniazdem ładowania USB" - nie wiedziałem, że T-Roc ma USB-C
W standardzie jest chyba jeden, dwa w przypadku posiadania pakietu "Instalacja telefoniczna Komfort". Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę.Wojtass_nt pisze: ↑20 lip 2021, 23:04Są dwa usb-c nad środkowym schowkiem.mskrapi1980 pisze: ↑20 lip 2021, 18:21Przed chwilą pojawiło mi się wyposażenie pojazdu - VIN-u brakmskrapi1980 pisze: ↑20 lip 2021, 9:30 Zamawiałem koniec kwietnia 2021 a nie ma jeszcze VIN-u - produkcja była zaklepana na 27tydz. 1.5 DSG + kilka dodatków
Co ciekawe "Środkowy podłokietnik z przodu z interfejsem USB-C i gniazdem ładowania USB" - nie wiedziałem, że T-Roc ma USB-C
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Dwa są zawsze raczej z przodu nie wiem jak z tyłu.
Też właśnie ukazały mi się na stronie myVolkswagen dane dotyczące mocy i koloru, ale na Niemieckiej vw.de jest więcej informacji np. model.dsg15 pisze: ↑20 lip 2021, 18:25 Czy ktoś się orientuje na jakim etapie może być produkcja, gdy na stronie myVolkwagen pojawiają się informacje dotyczące mocy samochodu i koloru? Od 7 lipca w systemie widoczny jest VIN, od dzisiaj właśnie moc i kolor, a na niemieckiej stronie dodatkowo wybrane elementy wyposażenia, których wcześniej nie było.
-
Dzisiaj pokazał się VIN i pełne wyposażenie na VE.de
1.5 DSG + pakiety