ajgor_april pisze: ↑28 maja 2018, 22:47 - bagażnik duży jak na tą klasę - zmieściły się 4 opony 17 bez składania tylnych siedzeń
A tu to to mnie zaskoczyłeś - nie spodziewałbym się, że 4 gumy wejdą.
ajgor_april pisze: ↑28 maja 2018, 22:47 - bagażnik duży jak na tą klasę - zmieściły się 4 opony 17 bez składania tylnych siedzeń
Cześć Wszystkimajgor_april pisze: ↑28 maja 2018, 22:47 aktywny tempomat rulez + line assist, mogłem sobie A4 bez trzymania kierownicy jechać i bez użycia hamulca i gazu - na prawdę działa !!!!
My zamawialiśmy chyba na początku lutego i odbiór był w pierwszych dniach maja czyli realnie jakieś 3 miesiące.ajgor_april pisze: ↑25 kwie 2018, 21:15Dzisiaj dostałem informacje, że mój t-roc trafił do produkcji (zamówiłem w drugiej połowie lutego). Koniec produkcji na 30.04 ale transport do Poznania planowany na 28 maja ?
można regulować odległość w 5 poziomach, ale trochę to średnio działa:) przy dużym ruchu trochę nawet fatalnie, auto hamuje przyspiesza itp, jednym słowem trochę się traci, jak ktoś wjedzie w miejsce między samochodami on hamuje, by zrobić znowu taka lukę, przy czym nawet jak ten przyspieszy to t-roc dopiero jak odjedzie na zaprogramowana odległość.mavis pisze: ↑30 maja 2018, 8:56Cześć Wszystkimajgor_april pisze: ↑28 maja 2018, 22:47 aktywny tempomat rulez + line assist, mogłem sobie A4 bez trzymania kierownicy jechać i bez użycia hamulca i gazu - na prawdę działa !!!!
A jak się sprawuje ten tempomat w sytuacji kiedy lewym pasem jedzie zawalidroga? Czy troc podjeżdża na tyle blisko, że koleś wie, że powinien zjechać, czy trzyma się tak daleko, że zawalidroga myśli, że jedzie się z tą samą prędkością? Czy można regulować odległość od poprzedzającego samochodu?
Silnik TSI?
Tak, 1.5 TSI.
Dokładnie, zamawiasz samochód i czekaj sobie pół roku.