To samo u mnie "brak dostępnych treści", autko zamówione na początku kwietnia, wyprodukowane, stoi na placu, brak jakiś części. Silnik 1.5 tsi dsg + dodatki dcc, audio itp.mskrapi1980 pisze: ↑28 lip 2021, 7:20Dzięki, niestety po wbiciu moje VIN-u (z vw.de - mam wyposażenie ale nie ma zdjęcia auta) nie ma instrukcji, jest komunikat "brak dostępnych treści" -Spinner pisze: ↑27 lip 2021, 21:10Instrukcję masz na https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/de_DE. Rozwijasz menu w prawu górnym rogu i wybierasz język jaki chcesz. Instrukcja jest uniwersalna, taka sama dla wszystkich wersji.mskrapi1980 pisze: ↑27 lip 2021, 19:24 Jakie silniki macie zamówione? U mnie 1.5 DSG brak instrukcji i fotki.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Witam żeby nie było smutno U mnie jest to samo zamawiałem 27.04.21 i nadal nic auto ponoć stoi i czeka ...i czeka...i ja czekam.
Wiem , tak robiłem ale mam duuuużo czasu na czytanie - do października
-
Jak sprawdzić szczegóły wyposażenia mojego autka? Po wklepaniu VINu na niemieckiej stronie i kliknięciu na wyposazenie jest info ze musze sie zweryfikowac albo miec aktywowany WE connect (czyli nawigacje?). Jesli tak to mam aktywowany. Jesli nie to jak sie zweryfikowac?
Zauwazylem tylko ze moja bryka to T-Roc Sport 1.5 l TSI OPF cokolwiek to znaczy ten OPF
Zauwazylem tylko ze moja bryka to T-Roc Sport 1.5 l TSI OPF cokolwiek to znaczy ten OPF
Filtr cząstek stałych , u mnie tak wygląda
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu (58).png (219.4 KiB) Przejrzano 2798 razy
Ciekawe czym sie rozni model 2021 od 2022.
Odebralem juz mojego ktory zjechal z tasmy 4.07 i mialem Modelhajr 2021.
Odebralem juz mojego ktory zjechal z tasmy 4.07 i mialem Modelhajr 2021.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit- zamówiony ostatniego kwietnia, produkcja na 25 tydzień
Byłoby fajnie gdyby się różnił jakością plastików w środku tyle by mi wynagrodziło pol roku czekania:D
T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja Premium Rline, kolor Indium
Oj nie liczylbym na to
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit- zamówiony ostatniego kwietnia, produkcja na 25 tydzień
Zamówiony ostatni dzień kwietnia, rok modelowy 2021.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG