Ściągnij aplikacje We Connect na telefon i dodaj swoje auto. Będa potrzebne 2 oryginalne kluczyki, do potwierdzenia, że jesteś właścicielem. Musisz, też dodac się jako użytkownik główny auta. Jak się uda to w nagrodę będziesz mógł online sprawdzac czy zamknąłeś auto albo zatrąbić zdalnie klaksonemWojtass_nt pisze: ↑29 lip 2021, 10:01 Jak sprawdzić szczegóły wyposażenia mojego autka? Po wklepaniu VINu na niemieckiej stronie i kliknięciu na wyposazenie jest info ze musze sie zweryfikowac albo miec aktywowany WE connect (czyli nawigacje?). Jesli tak to mam aktywowany. Jesli nie to jak sie zweryfikowac?
Zauwazylem tylko ze moja bryka to T-Roc Sport 1.5 l TSI OPF cokolwiek to znaczy ten OPF
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Porównywałem sobie specyfikacje na myvolkswagen auta, które zamówiłem w marcu (modeljahr 22), z tym, które ostatecznie kupiłem (modeljahr 21 wyprodukowany w czerwcu) i żadnych różnic nie było. Więc pewnie tylko jakieś zmiany kosmetyczne...
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Mój wyprodukowany. Za 3 tygodnie w Poznaniu.
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
-
Tak dorobiłem że nie działa i na dodatek wywala mi błąd numeru SOS…extreme84 pisze: ↑29 lip 2021, 18:36Ściągnij aplikacje We Connect na telefon i dodaj swoje auto. Będa potrzebne 2 oryginalne kluczyki, do potwierdzenia, że jesteś właścicielem. Musisz, też dodac się jako użytkownik główny auta. Jak się uda to w nagrodę będziesz mógł online sprawdzac czy zamknąłeś auto albo zatrąbić zdalnie klaksonemWojtass_nt pisze: ↑29 lip 2021, 10:01 Jak sprawdzić szczegóły wyposażenia mojego autka? Po wklepaniu VINu na niemieckiej stronie i kliknięciu na wyposazenie jest info ze musze sie zweryfikowac albo miec aktywowany WE connect (czyli nawigacje?). Jesli tak to mam aktywowany. Jesli nie to jak sie zweryfikowac?
Zauwazylem tylko ze moja bryka to T-Roc Sport 1.5 l TSI OPF cokolwiek to znaczy ten OPF
Zamówiony 13 maj, produkcja 27 tydzień. Do dzisiaj status „wyprodukowany bez faktury”, czyli czegoś brakuje. Dealer nie jest w stanie wytłumaczyć czego i kiedy się wyprodukuje, a tym bardziej kiedy zostanie dostarczony do salonu.
LIPTON
LIPTON
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Zamówiłem 17.05. Premium 1.5 z dsg plus dodatki, planowana produkcja pierwszy termin 34-38 tydzień dostawa do 07.10. ,po rozmowie z dealerem już jest drugi termin 40- 42 tydzień dostawa do końca pażdziernika. Ile w tej bajce prawdy to nie mam pojęcia. Pozostało cierpliwie czekać. Wszystkim życzę cierpliwości.
Witam czy ktoś z szanownych forumowiczów ma sprawdzone info od kiedy będzie przerwa wakacyjna w zakładzie w Portugalii.
Dzisiaj odbierałem auto z salonu Zielona Góra i otrzymałem wiadomość że fabryka a Portugalii stoi od wczoraj na 2 tygodnie.
Nawet jak ruszy to i tak czekany na poółprzewodmiki których deficyt pogłębi się w 3 kwartale
Dziękuję za info pozdrawiam