Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
pawelito1989

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: pawelito1989 »

Cześc Panowie i Panie

ARTURRO i extreme84 macie jakieś nowe informacje o Waszych autkach? wypłynęły już?
Awatar użytkownika
ARTURRO

Post autor: ARTURRO »

Witam, mój ponoć :lol: wyprodukowany bez faktury , czeka nie wiem na co . Dealer na urlopie :D osoba w zastępstwie nic nie jest w stanie więcej powiedzieć. Pozostaje czekać jak długo nie wiem , będę dzwonił do działu sprzedaży pod koniec tygodnia może coś wiedzą. Pozostaje cierpliwie czekać :D :D :D
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień :lol:
pbs

Post autor: pbs »

Mój też 27 tydzień, wyprodukowany bez faktury, pewnie już trawa na nim rośnie ;) - kiedy będzie nikt nic nie wie :O
Awatar użytkownika
ARTURRO

Dodam jeszcze , choć nie ma to znaczenia, na zamówieniu jest zapis - samochód do odbioru najpóźniej do 13.09.2021 :roll:
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień :lol:
Awatar użytkownika
ARTURRO

Pozdrawiam i czekamy dalej .
extreme84

Post autor: extreme84 »

pawelito1989 pisze: 10 sie 2021, 9:06 Cześc Panowie i Panie

ARTURRO i extreme84 macie jakieś nowe informacje o Waszych autkach? wypłynęły już?
Ja tak jak już wcześniej pisałem, zrezygnowałem z czekania i wziąłem zbliżone auto z placu. Nieco drożej, ale pojechałem na urlop.

Także emocje już opadly i zaczęła się proza życia, w środę jadę na pierwszy serwis :-P bo wyskoczył mi błąd "usterka systemu sos" i auto straciło łączność z siecią. Ale mam cichą nadzieję, że może to po prostu antena LTE się rozłączyła, bo musieli ją przesuwać przy montażu haka w ASO. Przekonam się jutro, jak szybka ogarną usterkę :-)
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Pozor92

Post autor: Pozor92 »

Odpowiedź dzisiaj od mojege dealera:

"Panie Bartoszu do 34 tygodnia nie będzie cudu, bo fabryka weszła od 32 do 34 tygodnia w przerwę wakacyjną i przez ten czas nic się nie zadzieje z samochodami. Ruszą prawdopodobnie w ostatnim tygodniu tego miesiąca."
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
anon.

Post autor: anon. »

Brutalne i szczere. Widać że dealer uczciwy
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Agajack

Post autor: Agajack »

Witam a To Dziwne bo mój dealer powiedział mi że przerwa jest w 31 -32 tydzień hmmmm coś jest nie tak
anon.

Post autor: anon. »

A mój mówił mi w 30 tygodniu iż przerwa już była...
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
ODPOWIEDZ