Klimatyzowany schowek
Klimatyzowany schowek
Cześć,
czy ktoś próbował dodać chłodzenie do schowka przed pasażerem w T-Rocu z rocznika 2021?
Jak sądzicie, czy zestaw jak poniżej będzie pasował do tego modelu:
https://pl.aliexpress.com/item/1005001944187275.html
A może znacie jakiś warsztat w centralnej Polsce który wykonuje tego typu usługę?
czy ktoś próbował dodać chłodzenie do schowka przed pasażerem w T-Rocu z rocznika 2021?
Jak sądzicie, czy zestaw jak poniżej będzie pasował do tego modelu:
https://pl.aliexpress.com/item/1005001944187275.html
A może znacie jakiś warsztat w centralnej Polsce który wykonuje tego typu usługę?
-
Re: Klimatyzowany schowek
Tak w ogóle to ja zauważyłem że miejsce na napoje też utrzymuje niską temp. napojów bo jest dosyć chłodne. Możliwe że pod spodem przebiega kanał klimatyzacji do nawiewów z tyłu.
Poszukaj tu na forum, zakładałem i wątek i schowek przerabiałem
Tak, wiem, czytałem, zresztą to właśnie Twój wpis mnie zainspirował
Dlatego właśnie myśle nad tą modyfikacją i stąd pytanie, czy części znalezione na Ali będą pasować do T-Roca, u sprzedawcy nasz model nie jest wymieniony, są inne od VAGa.
Czy wąż jest taki sam nie wiem, trzeba porównać, ale cena z chin dość wysoka...
Generalnie nie wiem czy w ogóle klimatyzowany schowek jest wart nakładu pracy. Ja z niego nie skorzystałem ani razu... Gadżet, ot tyle.
Generalnie nie wiem czy w ogóle klimatyzowany schowek jest wart nakładu pracy. Ja z niego nie skorzystałem ani razu... Gadżet, ot tyle.
A Ty gdzie kupiłeś swój? Nigdzie indziej nie udało mi się znaleźć tej części.
Co do przydatności, to mam przyzwyczajenie z poprzedniego samochodu i brakuje mi tego bajeru. Wydało mi się to taką oczywistością, ze nie przeszło mi nawet do głowy sprawdzenie tego przed kupnem auta
Ja mam w teraźniejszym i tak jak poprzednik nie używam.
Po nr czesci vag kupowalem na allegro, cen nie pamiętamBronek pisze: ↑10 sie 2021, 22:26A Ty gdzie kupiłeś swój? Nigdzie indziej nie udało mi się znaleźć tej części.
Co do przydatności, to mam przyzwyczajenie z poprzedniego samochodu i brakuje mi tego bajeru. Wydało mi się to taką oczywistością, ze nie przeszło mi nawet do głowy sprawdzenie tego przed kupnem auta