Jest bestia ! Sprawdzałeś wszystko? Czy tylko tak na chwilę pobieżnie
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
pobieżnie typu: koła, kierownica, pedały felgi, kolor, keyless, dsgpawelito1989 pisze: ↑24 sie 2021, 19:13Jest bestia ! Sprawdzałeś wszystko? Czy tylko tak na chwilę pobieżnie
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
-
Ja niestety nie mogłem jechać , ale jutro ruszam
Myślałem ze to oznacza „Posen”, czyli Poznań
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
-
Pochwalę się moim
Biały, fajny!
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Ładny Graty
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash ,Pakiety: Zimowy, Drogowy, Sport, Elektrycznie otwierany bagażnik, Keyless, Panoramiczny dach, Kamera cofania . Zamówienie 4.06.2021, Wyprodukowany tydzień 41, Dostarczony do PL (Poznań) 15.11.2021
Czy ktoś już odebrał samochód który miał podany rocznik modelowy RM2022? @Booncol wrzucil screena ze strony VW to rzuciło mi się, że tam 2021.
W ogóle ktoś ma jakieś doświadczenia, żeby dealer albo jakaś jednostka vw była w stanie podać jakąś konkretną informację a nie tylko sprawdzić obecny status z informacją, że dadzą znać niezwłocznie jak trafi do transportu? Stoi od miesiąca (własciwie wtedy VIN się pojawił) i totalnie nie znane są żadne prognozy realnej dostawy a te wyliczanie tygodnia produkcji podczas zamówienia ma się nijak do rzeczywistości.
Rozumiem, że kryzys ale rozwala mnie, jak tak wielka firma jak VW totalnie nie ogarnia produkcji i zamówień. Nie mam doswiadczeń z konkurencją ale wygląda to dość amatorsko
Tak w ogóle to czy ktoś czeka dłużej niż ja (zamówienie 30.03.2021) czy mam wyjątkowego pecha idę na rekord?
W ogóle ktoś ma jakieś doświadczenia, żeby dealer albo jakaś jednostka vw była w stanie podać jakąś konkretną informację a nie tylko sprawdzić obecny status z informacją, że dadzą znać niezwłocznie jak trafi do transportu? Stoi od miesiąca (własciwie wtedy VIN się pojawił) i totalnie nie znane są żadne prognozy realnej dostawy a te wyliczanie tygodnia produkcji podczas zamówienia ma się nijak do rzeczywistości.
Rozumiem, że kryzys ale rozwala mnie, jak tak wielka firma jak VW totalnie nie ogarnia produkcji i zamówień. Nie mam doswiadczeń z konkurencją ale wygląda to dość amatorsko
Tak w ogóle to czy ktoś czeka dłużej niż ja (zamówienie 30.03.2021) czy mam wyjątkowego pecha idę na rekord?
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12