Ziomekatomek pisze: ↑26 sie 2021, 19:37
Jest ktoś kto czeka na 1.5 TSI, którego produkcja zaczęła się w lipcu. Jest jakaś informacja o zakończeniu produkcji?
Ja mam zamówiony 1.5 DSG + kilka zabawek - zamawiane koniec kwietnia . Oficjalny status u dilera od 17.07 w produkcji. Na myVW.de mam wyposażenie, VIN oraz brak obrazka
Diler oficjalnie się przyznał, że nie mają żadnych rzetelnych informacji od VW.
Pamiętam ze nie było zdjęcia przez jakiś miesiąc , pozniej pojawiła się wizualizacja i instrukcja obsługi - mniej więcej była to końcówka produkcji mojego auta. Jesli otrzymacie info że auto czeka na transport to trzeba doliczać miesiąc aż go ujrzycie na własne oczy .
Trzymam kciuki za Wasze wozy Ja moj powóz odbieram w poniedziałek i od razu alleluja i do przodu
Z tego co wiem, to auto jest niekompletne i czeka na cześci (półprzewodniki) .
Kiedy pojawi się wizualizacja i dokumentacja ( cyfrowa) auto jest kompletne i gotowe do transportu.
Tak tłumaczył mi dealer.
CIERPLIWOŚCI
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Ja już odebrałem. Wyszedł w 30 tygodniu. Opony Bridgestone Turanza T005. Zadstanawia mnie spalanie. Przy normalnej jeździe pali mi prawie 11 litrów. Tak może być? To realne?
anonim pisze: ↑28 sie 2021, 14:09
Ja już odebrałem. Wyszedł w 30 tygodniu. Opony Bridgestone Turanza T005. Zadstanawia mnie spalanie. Przy normalnej jeździe pali mi prawie 11 litrów. Tak może być? To realne?
Dobrze by było widzieć jaki silnik ?
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod
anonim pisze: ↑28 sie 2021, 14:09