Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
W zeszłym tygodniu byłem u sprzedawcy zapytać "co słychać w temacie" powiedział że dostanę zaproszenie do zakładki myVolkswagen i że tam będą wszelkie informacje nawet z terminem "kiedy przypłynie" , news był ale przecież na zakładce to jestem dobre kilka miesięcy - i co? i nic jak nie było od 5 lipca zmian tak dalej nie ma, kwitnie na placu drugi miesiąc a VW nabrał wody w usta i są jak te owieczki (rodzaju męskiego), ani me ani be
-
Cześć Wszystkim
Ludziom oczekującym mogę życzyć cierpliwości bo sam dwa dni temu odebrałem auto po prawie 5 miesiącach oczekiwania i wiem co to znaczy.
Właśnie jadę trochę potestować auto w trasie , póki co rozgryzanie systemów oraz obsługi infotaiment. Jazda bardzo przyjemna auto słucha się kierowcy nie robiąc niespodzianek. Ogólnie czas oczekiwania długi lecz w późniejszym czasie zapomnicie o tym wszystkim kiedy już pierwszy raz wyjedziecie z salonu wiem po sobie.
ps. Już korci symbol S żeby go przegonić Pozdrawiam wszystkich
Ludziom oczekującym mogę życzyć cierpliwości bo sam dwa dni temu odebrałem auto po prawie 5 miesiącach oczekiwania i wiem co to znaczy.
Właśnie jadę trochę potestować auto w trasie , póki co rozgryzanie systemów oraz obsługi infotaiment. Jazda bardzo przyjemna auto słucha się kierowcy nie robiąc niespodzianek. Ogólnie czas oczekiwania długi lecz w późniejszym czasie zapomnicie o tym wszystkim kiedy już pierwszy raz wyjedziecie z salonu wiem po sobie.
ps. Już korci symbol S żeby go przegonić Pozdrawiam wszystkich
Ja odbieram w czwartek czyli dokładnie 4 miesiące i 3 dni od zamówienia.
edit: premium 1.5 DSG
edit: premium 1.5 DSG
Ostatnio zmieniony 31 sie 2021, 18:00 przez booncol, łącznie zmieniany 1 raz.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Ludzie są piszcie jakie wersje
Jeśli na my volkswagen de nie m zdjęcia to oznacza że produkcja jest nie zakończona?Mam VIN i instrukcje multimedia ale nie ma zdjęcia... od 20lipca w produkcji
.my car T-roc1.0 110km
.my car T-roc1.0 110km
Niestety tak jest auto czeka na półprzewidniki,nam tak samo zobaczymy po pierwszym września może coś się w końcu ruszy pozdrawiam
-
Prasa portugalska podała informacje, że Autoeuropa ma wrócić do produkcji 6 września, ale ma zacząć korzystać z jakiegoś programu wsparcia w celu utrzymania zatrudnienia. Nie podano jak wpłynie to na produkcję. Jeszcze tydzień temu krążyły plotki o przesunięciu powrotu na linie produkcyjną o kolejne tygodnie. Pewną informacją jest, że nie wyprodukują w tym roku planowanej wcześniej ilości T-roców.
Pozostaje tylko cierpliwie czekać i mieć nadzieję, że części dla naszych samochodów będą dostępne wcześniej niż później.
Pozostaje tylko cierpliwie czekać i mieć nadzieję, że części dla naszych samochodów będą dostępne wcześniej niż później.
-
Status
Witam. Jestem nowy na forum Jaki jest status mojego samochodu, i jak sprawdzić w którym tygodniu jest wydanie? Samochód zamówiony 29.07.
- Załączniki
-
- T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Deep Black Pearlescent ,Pakiety: Zimowy, Drogowy, Sport, Elektrycznie otwierany bagażnik, Keyless, Panoramiczny dach, Kamera cofania . Zamówienie 29.07.2021
- vwS.jpg (33.51 KiB) Przejrzano 2953 razy
-
Re: Status
Możesz podać ile masz miesięcy na realizację podane w zamówieniu?