Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Normalna produkcja na linii produkcyjnej ma się zacząć w przyszłym tygodniu. Teraz podobno uzupełniają samochody stojące na placu.
Kolega mówi, że w tym tygodniu zjechało do nich na wydanie 6 Troc ów. Rekord od czerwca
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Coraz więcej T-Roców widuję na drogach, także coś tam chyba ruszyło
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Z dziś
"Zatwierdzony tydzień to 36, więc powinien w następnym tygodniu zacząć się produkować.
Jak auto tylko zjedzie z produkcji w okolicach 15 września i wtedy na pewno z Panem się skontaktuje. "
"Zatwierdzony tydzień to 36, więc powinien w następnym tygodniu zacząć się produkować.
Jak auto tylko zjedzie z produkcji w okolicach 15 września i wtedy na pewno z Panem się skontaktuje. "
Pytanie tylko gdzie zatwierdzony, no ale trzymam kciuki o wtedy może tez mój pójdzie
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash ,Pakiety: Zimowy, Drogowy, Sport, Elektrycznie otwierany bagażnik, Keyless, Panoramiczny dach, Kamera cofania . Zamówienie 4.06.2021, Wyprodukowany tydzień 41, Dostarczony do PL (Poznań) 15.11.2021
Zatwierdzony w niebiesiech
-
Mnie młody człowiek powiedział: "jak zatwierdzony do produkcji to znaczy, że fabryka ma wszystkie części"
Strasznie mnie rozbawił, ale może się uda i nie wylądują nieukończone na fabrycznym parkingu.
Strasznie mnie rozbawił, ale może się uda i nie wylądują nieukończone na fabrycznym parkingu.
No to jako ciekawostkę wam powiem, że t-roc, którego pierwotnie zamawiałem z końcem marca, nadal stoi na parkingu w Portugalii, a zatwierdzony to on był na 25 tydzieńZiomekatomek pisze: ↑03 wrz 2021, 21:38 Mnie młody człowiek powiedział: "jak zatwierdzony do produkcji to znaczy, że fabryka ma wszystkie części"
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Mi wczoraj dealer tez powiedział, ze i tak krótko czekałem (4 miesiące). Ma u siebie zamówienia, z potwierdzona data produkcji na 20 któryś tydzień, a jeszcze nie zaczęły się produkować.
P.s. Podobno konfiguracje z 2.0 tsi całkowicie wypadły z produkcji i nie wiadomo czy się wyprodukują kiedykolwiek.
P.s. Podobno konfiguracje z 2.0 tsi całkowicie wypadły z produkcji i nie wiadomo czy się wyprodukują kiedykolwiek.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG