Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Ja już chyba tracę nadzieję, że kiedykolwiek przyjdzie. Zamówiony 12 maja...
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy
Jakie dodatki zamawiałeś, czy jest w nich coś szczególnego. Ja zamówiłem z dodatkami 17.05 i cierpliwie czekam chociaż już dłuży się czas oczekiwania.
Mój zamówiony 16.06, pierwsza obietnica dilera to produkcja 30 tydzień, ale ja już wtedy Was czytałam i wiedziałam, że to tylko taki chwyt marketingowy Do tej pory brak potwierdzenia tygodnia produkcji, ale podobno planowana na 39 tydzień. Pozdrawiam wszystkich czekających
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2021, 16:04 przez Kumeika, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój zamówiony 09.06 i miał dziś trafić do produkcji ....
Zamówiony także 9.06. Niby zatwierdzony termin produkcji to 38 tydzień. Wierzę
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Jaka wersja ?
Zamówiony 12-05-2021 odebrany 27-08-2021 wersja 1,5 pełen wypas
1.5 dsg, Premium + pakiety
aaaa wzięliśmy bez navi, ponieważ miałem w poprzednim pasku i to dramat był. Tylko mapy google, a że jest Apple car to tym bardziej wybór był oczywisty.
Może a nóż tego półprzewodnika (do navi) brakuje?
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Zamówiłem zwykłą wersję premium z pakietem sport i pakietem zimowym. W wakacje śmiałem się, że może dostanę na urodziny. Teraz już mi do śmiechu nie jest bo 2 grudnia zbliża się wielkimi krokami...
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy
Ja tez bez nawi i nadal bez zmian zamowiony koniec marca a potwierdzona produkcja jakos na poczatku lipca (wyprodukowany ale niekompletny dopiero w drugiej polowie). Czy komukolwiek sie status zmienil od lipca? Widze co wersja to inna a zadna sie nie sprawdza - totalny haos dezinformacyjny, brawo VW.
W instrukcji od RM2022 zauwazylem, ze nie ma analogowych wskaznikow - sa cyfrowe tylko w wersji basic i pro. Ciekawe, bo darowalem sobie digital cocpit przy konfiguracji i mialem miec analogi.
W instrukcji od RM2022 zauwazylem, ze nie ma analogowych wskaznikow - sa cyfrowe tylko w wersji basic i pro. Ciekawe, bo darowalem sobie digital cocpit przy konfiguracji i mialem miec analogi.
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12