Nie brzmi to dobrze
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To samo mi mówił jakieś 2 tyg temu kumpel handlowiec w Gorzowie. Nawet tu o tym pisałem.
Z odgruzowaniem pewno czekają, aż im sprzedaż spadnie i zamównienia na nowe :/
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Tak na marginesie w DE na nowe zamówienia teraz czekają min. pół roku, tak jak u nas.
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
"Na Zachodzie bez zmian..." niestety, dupa blada, sprzęty będą ale na gwizdkę chyba Dziś pytam się dealera co tam słychać i nic, a jak się spytałem: gdybym zamówił dziś T-roca to na kiedy by był? tego nie wiedział, ale Golf zamówiony dziś - realizacja koniec II kw 2022
Jak bym zamówił ze znaczkiem CR7 to może by był szybciej?
-
Myśl pozytywnie - opon zimowych nie trzeba od razu kupować! Ja mam termin realizacji na połowę listopada, już zimówki przeglądałem ale chyba niepotrzebnie. W marcu już wiosna się zaczyna
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Taka ciekawostka
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... yt/1kwp80s
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... yt/1kwp80s
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień