Tez zamawialam w Szczecinie, tyle ze w maju, a po 5 miesiacach czekania czyli w pazdzierniku zrobil sie grudzien, czyli tak samo jak podali Tobie przy podpisywaniu umowy, to tak jakbys mial wskoczyc w kolejke, ktora od kilku miesiecy istanieje.. Moim zdaniem oni niezle sciemniaja z terminami, tylko dlatego ze w przeciwnym wypadku potraciliby klientow. Odnosnie gwarancji ceny tez mnie zapewniali, malo tego ja mam to na papierze i nie moga mi podniesc chocby z powodu dokonania wysokiej wplaty wlasnej w grudniu.gregor36 pisze: ↑04 sty 2019, 16:49takie info uzyskałem od sprzedawcy wiec chyba wie co mówekonoM pisze: ↑04 sty 2019, 14:45A jest to jakaś oficjalna informacja? Gdzieś jest dostępna?
Bo ja jak zamawiałem T-Roca na początku października to sprzedawca wspominał że jeśli zostanie wyprodukowany w 2019 roku to trzeba się liczyć z 1-2% podwyżką ceny.
A tak na marginesie to zamówiłem auto 9 października w Szczecinie, na zamówieniu termin był do 31 grudnia 2018. Póki co nic nie wiadomo.
Odnosnie cen to zauwazylam ze jeden wzrost byl jakos we wrzesniu/ pazdzierniku i teraz tez szykuja kolejna podwyzke.