Też mam na razie info o 43 tyg produkcji. No to zobaczymy. W zamówieniu odbiór 3 tydzień listopada. Zobaczymy czy będzie prezent na Mikołaja czy Boże Narodzenie.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Witam wszystkich ponownie, tu piszą że zamawiali w lipcu i już czekają.Czytajcie nas innych forumowiczów czekamy od marca,kwietnia I nic echo.Dużo cierpliwości życzę.
Ponoć sytuacja z częściami dalej będzie nie najlepsza.
Ponoć sytuacja z częściami dalej będzie nie najlepsza.
Od sprzedawcy
To że masz zatwierdzony nie znaczy że będzie wyprodukowany kompletnie.Mój był w produkcji w czerwcu i nadał stoi na placu. Jak napisałam czekam od połowy kwietnia.
Ale bądź optymistą.
Sprzedawcy mydlą oczy z tyg. na tydzień i tak końca nie ma a części dalej nie ma i nie będzie.Przychodzą ilości symboliczne.
Ale bądź optymistą.
Sprzedawcy mydlą oczy z tyg. na tydzień i tak końca nie ma a części dalej nie ma i nie będzie.Przychodzą ilości symboliczne.
Panie i Panowie,
U mnie sytuacja w końcu ruszyła! Dzis dostałem telefon, że samochód jest wyprodukowany. Teraz decyzją czy transport pociągiem czy statkiem. W każdym razie bliżej niż dalej. Może do końca roku się doczekam Zamówiony 12 maja
U mnie sytuacja w końcu ruszyła! Dzis dostałem telefon, że samochód jest wyprodukowany. Teraz decyzją czy transport pociągiem czy statkiem. W każdym razie bliżej niż dalej. Może do końca roku się doczekam Zamówiony 12 maja
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy
U mnie teraz nawet nr komisji nie wchodzi -wywala ,że błędny
-
gratulacje mój zamawiany na koniec kwietnia dalej kwitnie
1.5 DSG + pakiety
-
Jeszcze się jeden postój produkcyjny nie skończył, a już zapowiedzieli kolejny. Od 27 września do 4 października... Jak ktoś miał produkcję zaplanowaną na 39 tydzień to już nie ma...
Ja mam planowaną na 38 tydzień tj. drugi termin , pierwszy miał być od 34 do 36 tygodnia .zamawiałem 17.05 . Zobaczę czy uda misie wskoczyć wskoczyć w tym tygodniu.