Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Oby do świąt ... wielkanocnych
-
6.10 mają produkować.Pozor92 pisze: ↑23 wrz 2021, 9:56 https://www.razaoautomovel.com/2021/09/ ... m-producao
Ciekawy ale niezbyt optymistyczny artykuł... Fabryka znowu stanie na 1,5 tygodnia od 27.09 - 06.10
Informacja o brakujących modułach jest ciekawa i podana chyba pierwszy raz publicznie:
„moduły drzwiowe, radary wspomagające jazdę i elementy klimatyzacji (klimatyzacji)”
Mogli by robić jak inne firmy i wywalać takie elementy wyposażenia z konfiguratora, albo dawać uwagę, ze wybrana opcja wpłynie znacząco na czas realizacji.
tak, że wszystkie legendy o wersji premium, 1.5 TSI DSG, szyberdachach i hakach biorą w łeb
ale np. z 2.0 chyba jednak jest coś na rzeczy...
co masz na myśli pod hasłem " tak, że wszystkie legendy o wersji premium, 1.5 TSI DSG, szyberdachach i hakach biorą w łeb " ? ja zamówiłem własnie taką wersje ... tyle ze bez hakaZiomekatomek pisze: ↑23 wrz 2021, 10:126.10 mają produkować.Pozor92 pisze: ↑23 wrz 2021, 9:56 https://www.razaoautomovel.com/2021/09/ ... m-producao
Ciekawy ale niezbyt optymistyczny artykuł... Fabryka znowu stanie na 1,5 tygodnia od 27.09 - 06.10
Informacja o brakujących modułach jest ciekawa i podana chyba pierwszy raz publicznie:
„moduły drzwiowe, radary wspomagające jazdę i elementy klimatyzacji (klimatyzacji)”
Mogli by robić jak inne firmy i wywalać takie elementy wyposażenia z konfiguratora, albo dawać uwagę, ze wybrana opcja wpłynie znacząco na czas realizacji.
tak, że wszystkie legendy o wersji premium, 1.5 TSI DSG, szyberdachach i hakach biorą w łeb
ale np. z 2.0 chyba jednak jest coś na rzeczy...
-
Lipa ja mam szkielet i win i dane modelowe i po prawej stronie wyposażenie I mediathek i u dealera status w produkcji też nie wiem co mam myśleć...pizzarafal pisze: ↑22 wrz 2021, 22:24 Witam wszystkich. T-Roca zamawiałem pod koniec lipca. Diler wpisał mi "na wyrost" datę odbioru 20.12.2021. Zobaczymy
Zalogowałem się na niemieckiej stronie VW - mam widok jak w załączonym screenie. Czy coś jeszcze można tam sprawdzić? No i czy to, że mam tam zdjęcie T-Rocka a nie grafikę cokolwiek oznacza?
Ja mam stan na vw.de od lipca, czyli samochód wyprodukowany, ale niekompletny.
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
Fajny artykuł, dużo wyjaśnił. A ja mam news`a , że w salonach VW nie przyjmują już zamówień na T-roc`a w tym roku, można sobie konfigurować na stronie ale zamówienie złożyć w styczniu. Tak więc jest nadzieja, że w pierwszej kolejności zmontują te nasze zaczęte zanim zaczną robić nowe.
-
Zamówienia w styczniu będą dotyczyć już wersji poliftowej.
VIN jest od dawna. Czyli od mniej więcej 25-27 tygodnia
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek