Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Głowa do góry. Jest spora szansa na rocznik 2022. Ludzie w marcu zamawiali i dalej nie wiedzą co się tak naprawdę dzieje z ich samochodem.
Zdecydowanie, moje auto pierwotnie było planowane na 30 tydzień roku, a tymczasem do tej pory nie mam potwierdzonego tygodnia produkcji. A ostatnio nawet te potwierdzone przesuwają.Ziomekatomek pisze: ↑02 paź 2021, 13:03 A i jeszcze jedno, planowane do produkcji to zupełnie co innego niż zatwierdzone do produkcji
Jak 2022 to pisze sie na to
Dobra nie maco, czekac trzeba i tak, jak juz powiedzialo sie A to trzeba powiedziec B a mam nadzieje ze auto mi to wynagrodzi chociazby swoim komfortem jazdy etc.
Dobra nie maco, czekac trzeba i tak, jak juz powiedzialo sie A to trzeba powiedziec B a mam nadzieje ze auto mi to wynagrodzi chociazby swoim komfortem jazdy etc.
Udało się zalogować na polskiej stronie. Zastanawia mnie tylko:
Rok modelowy: 2022, czy to oznacza, że jednak auto będzie z 2022 rocznika?
Rok modelowy: 2022, czy to oznacza, że jednak auto będzie z 2022 rocznika?
-
Nie, to oznacza tylko rok modelowy. Mam taki sam rok modelowy, a przewidywany termin dostarczenia samochodu mam wyznaczony do 31 października 2021
Jak dodałeś na polskiej stronie samochód to na niemieckiej już nic nie musisz dodawać. Powinieneś go mieć w dodanych samochodach.
W sumie nic tam nie ma. Jeśli jest coś istotnego to dealer widzi więcej niż pokazuje ta strona.
Jakie wysnuwać wnioski z VW DE znajdziesz w tym wątku wcześniej
Jasne, dzięki za wszelkie info
To chyba czekamy na ten sam statek Mój Zamówiony 13 maja w końcu zbliża się
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy