Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Patrząc po tym, co piszą tu koledzy i koleżanki z forum sam też chciałem juz zrezygnować. Brałem pod uwagę, że samochód moze do końca roku dotrze. Mam nadzieję, że w poniedziałek lub wtorek w koncu go odbiorę i będę miec spokoj na jakiś czas. Wystarczy nerwów i irytacji.
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy
Z łodzi u Krotoskiego?
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
-
A kiedy auto było zamówione? Moje wpisane na 48 tydzień i miała być druga połowa grudnia, ale nastawiam się raczej na 2022, fajnie jakby był styczeń ale zaczynam powoli wątpić...
A kiedy było zamówione?juszczynka pisze: ↑15 paź 2021, 10:52A kiedy auto było zamówione? Moje wpisane na 48 tydzień i miała być druga połowa grudnia, ale nastawiam się raczej na 2022, fajnie jakby był styczeń ale zaczynam powoli wątpić...
-
Teraz to dopiero się zaczną z użytkowaniem i serisem ASOpinio124 pisze: ↑14 paź 2021, 21:07 Patrząc po tym, co piszą tu koledzy i koleżanki z forum sam też chciałem juz zrezygnować. Brałem pod uwagę, że samochód moze do końca roku dotrze. Mam nadzieję, że w poniedziałek lub wtorek w koncu go odbiorę i będę miec spokoj na jakiś czas. Wystarczy nerwów i irytacji.
Duże opóznienie było w stosunku do czasu odbioru z umowy rezerwacyjnej?
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Ja odbieram w poniedziałek, moje opuźnienie to 3miesiące.W umowie miałam podany ostateczny termin na 23 lipca. Była podana konkretną data.
Nareszcie !!!!
Dziś dostałem info z salonu, że produkcja zakończona ! Teraz już tylko transport i.... To jakaś masakra z tym oczekiwaniem. Zamówiony 30.04.2021 r. Do obioru miał być na koniec lipca br. Będę informował co i jak.
Dziś dostałem info z salonu, że produkcja zakończona ! Teraz już tylko transport i.... To jakaś masakra z tym oczekiwaniem. Zamówiony 30.04.2021 r. Do obioru miał być na koniec lipca br. Będę informował co i jak.