Spoko Ja mam zatwierdzony 42 tydzień, także .... Jak już będzie gotowy to jeszcze pewnie z pięć tygodni do odbioru (transport itd.) Pozdrawiam
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To świństwo. Przecież to dodatkowa warstwa i jak kiedyś będziesz sprzedawał to jakiś sprytek uzbrojony w czujnik będzie wydziwiał, że była szkoda.
Nie będzie. Plastików nikt nie mierzy.To świństwo. Przecież to dodatkowa warstwa i jak kiedyś będziesz sprzedawał to jakiś sprytek uzbrojony w czujnik będzie wydziwiał, że była szkoda.
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Ale sam fakt że takie malowanie będzie w papierach
Faktycznie, tom się wygłupił, bo jak ten czujnik miałby mierzyć skoro pod lakierem nie ma blachy tylko plastik. Ale mimo wszystko jest to dziadowskie podejście do klienta. Kolejny dowód na to, że kryzys w branży to ściema a dealerzy obrastają w piórka bo inaczej bardziej dbaliby o klienta. Ale i tak marcin ma szczęście, że widział, iż to drobnostka, bo słyszy się opowieści jak to salon wydaje autka po naprawdę poważnych naprawach blacharskich nie informując w ogóle klienta. Dlatego coraz więcej ludzi idzie po odbiór nowego auta uzbroiwszy się w czujnik.
Moj również był na tym statku info od dealera ze jest w transporcie został 29 X zdany z portu do transportu....teraz pytanie koleja to ten pociąg jedzie przez Austrię dzis wyczaiłam zdjęcie z T rocami z Norynbergi...na pociągu...kuba654 pisze: ↑05 lis 2021, 12:57To ja mam z poprzedniego transportu (Parana - 25/26 październik w Emden) i wczoraj dostałem tylko info, że samochód cały czas w transporcie i "jeszcze tydzień, może dwa".Agajack pisze: ↑05 lis 2021, 12:36 Właśnie jestem po rozmowie i sprawa wygląda tak dealer nie ma informacji że auta są już transportowane,ale jak mi przekazał faktyczne mogą już jechać a status przychodzi z opóźnieniem.To tyle co się dowiedziałem.pozdrawiam Auta które wpłynęły do Emmden 01.11.21 oczywiscie
Mój był zamówiony 16.06, w transporcie statkiem 25/26 w Emden i w tym tygodniu mam mieć odbiór z salonu, już formalności załatwione w poprzednim tygodniu.
W jakim mieście odbiór?
T-Roc 1.5 TSI 150 KM DSG Premium + Sport + pakiety + dodatki. Zamówiony 17.06, 25.10 dopłynął do Emden, 15.11 informacja o zleceniu transportu z Poznania do Gdańska. Po małych niespodziewanych komplikacjach, odebrany 2 grudnia
Auta które przypłynely do Emden 01.11.21 nadal stoją na placu jeszcze nie jadą
Ajajaj.... Już chyba wolniej nie mogą dostarczać tych aut...
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021