Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Dziś odebrany prawie 5 miesiącznica
Czy mi się zdaje, czy już nikomu na parkingu fabrycznym nie zalega?
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-
No niestety, mój zalega. Zamówiony 26.03. , miałam odebrać w czerwcu i wciąż nie wyprodukowany. Ostatnia informacja od dealera, że VW zapewnił , że wszystkie auta wyprodukuje w tym roku. Wiem, że to mój pierwszy i ostatni VW.
Współczuję, myślałem, że już wszystkie zaległości nadgonili Można jeszcze spróbować napisać bezpośrednio do fabryki.
O dziwo mi odpisali, poza standardową formułką o kryzysie i braku półprzewodników, babka napisała, że powinna znać więcej szczegółów następnego tygodnia. Już na samym początku tego tygodnia, jeszcze przed jej odpowiedzią, produkcja została zakończona. Podejrzewam, że nic to nie przyspieszyło ale chociaż informacje są z samego źródła.
Chyba, że sami gubią się w tym co jeszcze czeka na ukończenie. Zapytać na pewno nie zaszkodzi bo info z salonów jest delikatnie mówiąc mało konkretne.
O dziwo mi odpisali, poza standardową formułką o kryzysie i braku półprzewodników, babka napisała, że powinna znać więcej szczegółów następnego tygodnia. Już na samym początku tego tygodnia, jeszcze przed jej odpowiedzią, produkcja została zakończona. Podejrzewam, że nic to nie przyspieszyło ale chociaż informacje są z samego źródła.
Chyba, że sami gubią się w tym co jeszcze czeka na ukończenie. Zapytać na pewno nie zaszkodzi bo info z salonów jest delikatnie mówiąc mało konkretne.
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
-=-
Cześć, mój już też gotowy, (zamówiony początek kwietnia 2021, częściowo wyprodukowany początek lipca, Premium indium/czarny dach, 150km dsg, elktr. klapa, dcc beats i inne dodatki) choć prawdę mówiąc będzie go miał ktoś inny bo ja już od dwóch tygodni śmigam lexem ux200 f impression Jeszcze dwa tygodnie temu T_roc nie był gotowy, a dziś już jest w Poznaniu Tak więc to co jest na stronie w MyVolkswagen trzeba brać z dużą rezerwą, no bo dwa tygodnie od produkcji i już Poznań, a gdzie transport promem i lawetą do Polski. Widać, że dokopali się do pierwszych placowych. Pozdrawiam oczekujących i szczęśliwców co już śmigają
Dzisiaj otrzymałem wiadomość od dealera , że mój T-roc Premium 1,5 z dsg szary ,,Indium" metalik z pakietem drogowym i komfort , pakietem siedzenia komfortowe, kamerą cofania, systemem elektrycznego otwieranie i zamykania bagażnika, pakietem przeglądów na 48 m-cy i pakietem soft na kolejne 36 m-cy dotarł już do Poznania. Sądzę ,że pod koniec przyszłego tygodnia odbiorę. Auto zamówiłem 17.05 br. produkcja zakończona 15.10 na statek załadowany 17.10 i nareszcie dotarł. Życzę wszystkim oczekującym cierpliwości, ja czekałem 6- mcy. Pozwolę sobie poinformować Państwa jak się sprawuje w eksploatacji.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników T-roca i przyszłych też.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników T-roca i przyszłych też.
Dzięki szerokości pozdrawiam daj znać jak wrażenia z jazdy
-
Jutro mi stuknie szósty miesiąc czekania, ale mój też już w Poznaniu
T-Roc 2021 Premium 1.5 DSG Indium Gray, Sport, Klapa, Kokpit, Kamera
W 03.11.2021r. otrzymałem informację od Dealera, że auto jest w Poznaniu, na ten moment jeszcze czekam na niego w Trójmieście... ile takie oczekiwanie trwało w Waszym przypadku?