Dziś zobaczyłem nareszcie swoje autko na własne oczy Po 5 miesiącach i 1 dniu od zamówienia Odbiór w przyszłym tygodniu
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-Roc 1.5 TSI 150 KM DSG Premium + Sport + pakiety + dodatki. Zamówiony 17.06, 25.10 dopłynął do Emden, 15.11 informacja o zleceniu transportu z Poznania do Gdańska. Po małych niespodziewanych komplikacjach, odebrany 2 grudnia
Zamówiony 15.06, zlecony do produkcji 23.06, planowana produkcja 38 tydzień, faktycznie wyprodukowany 18.10, od 17.11 u dealera na placu. W przyszłym tygodniu pewnie odbiór, po załatwieniu ostatnich formalności.
T-ROC Premium 1.5 DSG, Komfort, Drogowy, Sport, kamera cofania, PA3.0, Keyless, elektr. klapa bagażnika
Moje auto zamówione 30.08. zostało wyprodukowane w tym tygodniu i już płynie.
-
Odebrałem dzisiaj. Całkowity czas oczekiwania wyniósł 6 miesięcy i 9 dni.
T-Roc 2021 Premium 1.5 DSG Indium Gray, Sport, Klapa, Kokpit, Kamera
No i jest! Dziś rano pojawił się VIN.
Później info z salonu, że wyprodukowany i skierowany do transportu. Będzie prezent przed Świętami.
Zamówiony początek sierpnia.
Później info z salonu, że wyprodukowany i skierowany do transportu. Będzie prezent przed Świętami.
Zamówiony początek sierpnia.
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Kurkuma, czarny dach, środek z jasnymi wykończeniami, 1.5 TSI 150KM automat, „premium”, różne dodatki
Ja też dzisiaj odebrałem T-roca, pierwsze wrażenie z jazdy to super komfort, skrzynia zapina biegi idealnie gładko, po 40 latach jazdy na ,,manualach" trochę lewa noga rusza do sprzęgła i prawa ręka na lewarek się kładzie ale bezskutecznie. Jutro dalszy ciąg testów , wszystkim kierującym życzę szerokości i pozdrawiam. Czekałem równe 6 m-cy.
Niektórzy, na początku, przywiązują u dołu fotela pętlę ze sznurka i wkładają w nią lewą nogę żeby przypadkowo nie dać po hamulcach. Oczywiście, pętelka musi być takiej długości żeby noga nie sięgała "sprzęgła", czyli hamulca, a jednocześnie nie uschła z braku krążenia.Andrea52 pisze: ↑19 lis 2021, 21:35 Ja też dzisiaj odebrałem T-roca, pierwsze wrażenie z jazdy to super komfort, skrzynia zapina biegi idealnie gładko, po 40 latach jazdy na ,,manualach" trochę lewa noga rusza do sprzęgła i prawa ręka na lewarek się kładzie ale bezskutecznie. Jutro dalszy ciąg testów , wszystkim kierującym życzę szerokości i pozdrawiam. Czekałem równe 6 m-cy.
Kolego ,gratuluję humoru tak trzymaj.