AKTUALIZACJA MAP NAVIGACJI
Re: AKTUALIZACJA MAP NAVIGACJI
Drodzy, nie wklejajcie takich wielkich zdjęć bo zacznie brakować miejsca na serwerze.
Ja woziłem przez kilka tygodni pendriva wpiętego do portu na konsoli w aucie i ... nic. W końcu się wkurzyłem i zadzwoniłem do ASO i jestem umówiony na przyszły tydzień na akualizację w ASO (pewnie zaktualizują software infotaiment - ja mam 0270, ktory podobno ma problemy z aktualizacją map - ASO pewnie wgra 0278)
To daj potem znać czy 0278 to obecnie najnowsza wersja.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Udało się może komuś sklonować w jakiś sposób swoją kartę by działała z nawigacją czy nie ma takiej możliwości? stara karta robi się za mała i albo zakup oryginalnej albo mniejsze mapy (szkoda że nie można wybierać krajów które się chce)
Jest aktualizacja map z 29/11
co do karty to trzeba kupić chyba Samsunga z możliwością zmiany CID i zmienić CID...
info znalezione na necie:
co do karty to trzeba kupić chyba Samsunga z możliwością zmiany CID i zmienić CID...
info znalezione na necie:
DM potrzebuje karty z numerem CID akceptowanym przez VW. Można kupić kartę która daje możliwość zmiany numeru CID (ele nie jest to łatwe) na taki z puli VW albo można kupić starą oryginalną używkę VW (z tej samej serii kart) i nagrać na niej nową mapę ze strony VW.
Można także wyłączyć sprawdzanie numeru karty przez DM na stałe
Znalazłem nawet na na aliexpress już przerobione karty. I już miałem w koszyku ale stwierdziłem że jak da się skasować niepotrzebne rzeczy i działa to nie ma co kupować narazie:)
no nie ma sensu, skasować języki i jazda...
swoją drogą...nie widzę żadnych poprawek. Najgorsze, ze nawet nie znieśli limitu 60km/h w zabudowanym w nocy (znaki)...
swoją drogą...nie widzę żadnych poprawek. Najgorsze, ze nawet nie znieśli limitu 60km/h w zabudowanym w nocy (znaki)...
Hejka,
ja próbowałem....
a raczej dalej próbuje i niestety bez efektu
Nic się nie dzieje po włożeniu Pamięci USB-C.
Próbowałem formatować na obydwa formaty jak pisze instrukcja,
rozpakowywałem na kompie oraz bezpośrednio na pamięć i nic
Ktoś coś podpowie ???
T-Roc 1.5 Premium Manual Black & White 18" Grange Hill lato 17" Merano zima
-
No napisałeś „Na co mapy jak bez płatnego pakietu danych nie można koystac z danych o korkach itd” - to wyjaśniam: płatny pakiet danych to inna usługa, niepotrzebna do działania nawigacji. No chyba ze przez „płatny pakiet danych” rozumiesz opłatę za nawigację, ale to jednak coś innego.