Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Wyprodukowany w 46 tygodniu i już jest u Twojego dealera?
To by była jakaś magia Statek z autami z 46 tygodnia w ten wtorek dopłynął do Emden.
Mój też wyprodukowany w 46 tygodniu i czekam na niego z niecierpliwością, bo pierwotnie miał być do odebrania do końca września
To by była jakaś magia Statek z autami z 46 tygodnia w ten wtorek dopłynął do Emden.
Mój też wyprodukowany w 46 tygodniu i czekam na niego z niecierpliwością, bo pierwotnie miał być do odebrania do końca września
Do jakiego miasta dotarł tak szybko
Bo mój był tydzien wczesniej w Emdem i dalej ani widu ani słychu
T-ROC 1.5 TSI DSG Advance Flash RED+Pakiet komfort+Pakiet drogowy+Kamera cofania+Kierownica tiptronic
22.12.2021
T-ROC R 2.0 TSI DSG Pure White+Pakiet Komfort+DCC+ Kamera Cofania+Hak+IQ.Light Matrix+Pakiet IQ. DriveTravel Assist High
Grudzień 2024
22.12.2021
T-ROC R 2.0 TSI DSG Pure White+Pakiet Komfort+DCC+ Kamera Cofania+Hak+IQ.Light Matrix+Pakiet IQ. DriveTravel Assist High
Grudzień 2024
Samochód miał być wyprodukowany w 45 tygodniu, ale info o zakończeniu produkcji było już w 46 tygodniu. Zaraz potem ruszył Paraną do Emden. Dotarł do Emden 22 listopada. Do Poznania z Emden a potem do dealera we Włocławku t-toc podróżował od zeszłego piątku lawetą, co mnie bardzo zdziwiło Kluczem do takiej ekspresowej dostawy jest ta laweta jak myślę Pociągiem jest klika dni dłużej.
T-Roc Premium 1.5 TSI manual Ravenna metalik + pakiety
Zamówiony 21.05 Advance Czarna perła+ Pakiety - produkcja 44 tydz - poszło w "terminie" 25.11 - info od dealera ze stoi w salonie. Odbiór juz jutro tj. 03.12 (po drodze doszła ceramika). Wszystkim dziękuje za dzielenie się informacjami i odczuciami w tej niezwykle emocjonującej drodze (tym bardziej ze to 1 auto z salonu). Oczekującym - głowa do góry, ten dzień kiedyś nadejdzie ...użytkownikom życzę szerokości i bezawaryjnej eksploatacji!
Robiłeś ceramikę u dealera?
Ceramika = wrzód na tyłku. Też popełniłem tą nieroztropność.Human pisze: ↑02 gru 2021, 19:45 Zamówiony 21.05 Advance Czarna perła+ Pakiety - produkcja 44 tydz - poszło w "terminie" 25.11 - info od dealera ze stoi w salonie. Odbiór juz jutro tj. 03.12 (po drodze doszła ceramika). Wszystkim dziękuje za dzielenie się informacjami i odczuciami w tej niezwykle emocjonującej drodze (tym bardziej ze to 1 auto z salonu). Oczekującym - głowa do góry, ten dzień kiedyś nadejdzie ...użytkownikom życzę szerokości i bezawaryjnej eksploatacji!
viewtopic.php?f=2&t=831&p=7566#p7566
Spinner pisze: ↑02 gru 2021, 22:26Ceramika = wrzód na tyłku. Też popełniłem tą nieroztropność.Human pisze: ↑02 gru 2021, 19:45 Zamówiony 21.05 Advance Czarna perła+ Pakiety - produkcja 44 tydz - poszło w "terminie" 25.11 - info od dealera ze stoi w salonie. Odbiór juz jutro tj. 03.12 (po drodze doszła ceramika). Wszystkim dziękuje za dzielenie się informacjami i odczuciami w tej niezwykle emocjonującej drodze (tym bardziej ze to 1 auto z salonu). Oczekującym - głowa do góry, ten dzień kiedyś nadejdzie ...użytkownikom życzę szerokości i bezawaryjnej eksploatacji!
Dlaczego, może źle wykonana?Spinner pisze: ↑02 gru 2021, 22:26Ceramika = wrzód na tyłku. Też popełniłem tą nieroztropność.Human pisze: ↑02 gru 2021, 19:45 Zamówiony 21.05 Advance Czarna perła+ Pakiety - produkcja 44 tydz - poszło w "terminie" 25.11 - info od dealera ze stoi w salonie. Odbiór juz jutro tj. 03.12 (po drodze doszła ceramika). Wszystkim dziękuje za dzielenie się informacjami i odczuciami w tej niezwykle emocjonującej drodze (tym bardziej ze to 1 auto z salonu). Oczekującym - głowa do góry, ten dzień kiedyś nadejdzie ...użytkownikom życzę szerokości i bezawaryjnej eksploatacji!
Witam serdecznie,
Szukając śladu "mojego" t roca natrafiłem na to forum i ten właśnie wątek. Okazuje się, że moje auto zostało wyprodukowane 20.11 i 30.11 dotarło do Emden. Jak myślicie, ile czasu zajmie droga do Poznania a potem do Gdańska?
Szukając śladu "mojego" t roca natrafiłem na to forum i ten właśnie wątek. Okazuje się, że moje auto zostało wyprodukowane 20.11 i 30.11 dotarło do Emden. Jak myślicie, ile czasu zajmie droga do Poznania a potem do Gdańska?
Zwykle 2-3 tyg. od dopłynięcia statku do Emden. Tak mi wychodzi z obserwacji. Mój też przypłynął 30 listopada. Zaczynaj chłodzić szampana
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021