No popatrz, a ja mam Android 9 i u mnie bangla.
Podobno działa od Androida 6.
Przypominam, wątek jest o problemach w działaniu bezprzewodowym.
No popatrz, a ja mam Android 9 i u mnie bangla.
Pewnie głupie pytanie. Miałeś puszczoną muzykę na telefonie zanim zacząłeś włączać Audio BT?marcin255 pisze: ↑11 gru 2021, 5:42 Byłem w serwisie , sami nie wiedzą jak ma być
https://www.youtube.com/watch?v=WNd6GMlLEWQ
Farcaiarz z ciebie! Powiadom o tej ciekawostce przyrodniczej wydawców androida bo oni ciągle upierają się, że android auto jest integralną częścią systemu dopiero od 10-siątki. Chyba, że mówimy od dwóch różnych rzeczach: ty masz na myśli sytuację, w której po licznych kombinacjach można było AA zainstalować , a ja mówię o sytuacji, że nic już nie trzeba instalować, a tym bardziej kombinować bo AA jest już częścią systemu.Ziomekatomek pisze: ↑11 gru 2021, 16:35No popatrz, a ja mam Android 9 i u mnie bangla.
Spinner pisze: ↑11 gru 2021, 19:00Farcaiarz z ciebie! Powiadom o tej ciekawostce przyrodniczej wydawców androida bo oni ciągle upierają się, że android auto jest integralną częścią systemu dopiero od 10-siątki. Chyba, że mówimy od dwóch różnych rzeczach: ty masz na myśli sytuację, w której po licznych kombinacjach można było AA zainstalować , a ja mówię o sytuacji, że nic już nie trzeba instalować, a tym bardziej kombinować bo AA jest już częścią systemu.Ziomekatomek pisze: ↑11 gru 2021, 16:35No popatrz, a ja mam Android 9 i u mnie bangla.
Nie no fajnie. Tylko, że ten film ma dwa lata i jest mocno nieaktualny.Spinner pisze: ↑11 gru 2021, 19:54 Kolego Ziomekatomek, ostatnim swoim komentarzem dałeś świadectwo tego, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Problem polegał właśnie na tym, że androida auto nie było w polskim sklepie google play a zainstalowanie AA z innego źródła wymagało kombinacji. Jakich? A takich: https://www.youtube.com/watch?v=gpXHBZr ... hw&index=2
A więc nie popadaj w mentorski ton, tylko dwa razy się zastanów zanim coś palniesz.
Drodzy, czytajcie ze zrozumieniem! Rozmawialiśmy o czasach Androida 9 a nawet wspomnianego 6, a kwestia dotyczyła tego, że AA zintegrowany jest dopiero od 10-siątki. W czasach 9-wiątki i wcześniejszych AA nie było w sklepie playa i oficjalnie w Polsce nie powinien był działać. To, że obecnie jest w sklepie jest mi wiadome ale nie o tym dyskusja. Proszę, zakończmy ten temat bo robi się żenada i dziecinada.
I czego się spinasz, złość piękności szkodzi. Potwierdziłem tylko, że dziś AA jest w sklepie. Sam mam androida 8 i wiem dobrze, od której wersji jest AA zintegrowane. Wiem, że trzeba było trochę w starszych wersjach androida pogrzebać w ustawieniach i zainstalować AA z strony www, bo nie było w sklepie.Spinner pisze: ↑11 gru 2021, 21:17Drodzy, czytajcie ze zrozumieniem! Rozmawialiśmy o czasach Androida 9 a nawet wspomnianego 6, a kwestia dotyczyła tego, że AA zintegrowany jest dopiero od 10-siątki. W czasach 9-wiątki i wcześniejszych AA nie było w sklepie playa i oficjalnie w Polsce nie powinien był działać. To, że obecnie jest w sklepie jest mi wiadome ale nie o tym dyskusja. Proszę, zakończmy ten temat bo robi się żenada i dziecinada.