WE Connect
Re: WE Connect
No a przebieg się zmienił ?
Pewnie tak ale jak już pisałem, nie drążyłem tematu bo nie bardzo miałem czas a poza tym nie chciałem się dodatkowo denerwować bo i tak nic by to nie dało a chodziłbym przez kilka dni wku.... "Przeszedłem nad tym do porządku dziennego".
Cha, cha. Dobrze, że nie skusiłem się na przedłużenie We Connect Plus. Dziś dostałem maila od Volkswagen We Coonect (prawdopodobnie jak wiekszość koleżanek i kolegów), że jedna z bardziej przydatnych funkcjonalności, jaką jest alert o opuszczeniu obszaru, nie bedzie od marca oferowana. Audyt prawny wykazał, że jest kolizja z ochroną danych osobowych.
Niestety potwierdzam...Spinner pisze: ↑25 lis 2021, 16:22 Cha, cha. Dobrze, że nie skusiłem się na przedłużenie We Connect Plus. Dziś dostałem maila od Volkswagen We Coonect (prawdopodobnie jak wiekszość koleżanek i kolegów), że jedna z bardziej przydatnych funkcjonalności, jaką jest alert o opuszczeniu obszaru, nie bedzie od marca oferowana. Audyt prawny wykazał, że jest kolizja z ochroną danych osobowych.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Niech ktoś podpowie mi jak mam się zarejestrować doWE CONECT jestem na ostatnim etapie i cały czas mnie wywala
ja robiłem w salonie -2 kluczyki itd.
Też w salonie mi rejestrowali.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Czy można korzystać z usług We Connect bez każdorazowego wpisywania S-PIN?
Ja nie mam pinu, nie chciałem i nie mam problemu. Zlikwiduj zabezpieczenie s-pinem.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021