Niby można dorobić, tylko producent wychodzi z założenia że lepiej wprowadzić akcje uszczelnienia modułu lte który się znajduje w felernym miejscu niż zaślepić otwór w zderzaku który de fakto był szykowany pod taką zaślepkę.
Mógłbyś dać namiary z skąd takie cudo wymodziłeś?
Przymiarki do nowego TRoc
Re: Przymiarki do nowego TRoc
W piątek byłem na przeglądzie, gdzie również uszczelniali moduł lte. Nie wiem czy rozbierali moją zaślepkę ale dostałem ustną pochwałę za patent, bo jak się okazuje do modeli paska i golfa są oryginalne zaslepki ale nie pasują do T-roca, bo dziura w T-rocu jest rekordowo duża.Domell1 pisze: ↑10 sie 2022, 14:02 Niby można dorobić tylko producent wychodzi z założenia że lepiej wprowadzić akcje uszczelnienia modułu lte który się znajduje w felernym miejscu zderzaku niż zaślepić otwór w zderzaku który de fakto był szykowany pod zaślepkę.
Mógłbyś dać namiary z skąd takie cudo wymodziłeś?
Patent: na allegro kupujesz kawałek tworzywa ABS i 2 spinki do plastiku. Najważniejsze to pomiar. Najlepiej zrobić próbny szablon z tektury. Jest to ważne bo w zderzaku są oryginalnie, jakieś metalowe haczyki (czerwone strzałki, u mnie przedlift)). Jak dobrze wpasujesz szerokość to te haczyki (pchaj pod haczyki nawet do oporu) bardzo dobrze stabilizują krawędź zaślepki, jakby były do tego przeznaczone, i wraz ze spinkami dają dobre mocowanie. Jeżdże z tą blendą od roku i uważam, że jest to, najbardziej przemyślany i najlepiej wykonany, element mego autka.
Ja mam t roca 1,5 manual z mają 2021r ma wszystko co potrzebne w 21 wieku.Bardzo mi brakuje zamykania bagażnika z przycisku,dokup gwarancję na dodatkowe 3 lata ok.1900 zl będzie na 5 lat.Jeżeli auto będzie na 17 dokupić takie same alusy i opony fajnie auto wygląda.Mam nalatane ok.17 800 km wszystko super OK,olej I filtr wymieniłem przy 5 tys/km za te pieniądze które zapłaciłem 102 tys ( 122 tys upust 20 tys.dla grup zawodowych) sprawdz może się łapiesz lub żoną nic ładniejszego i fajniejszego dla 2 mlodych emerytów nie znalazłem mam kolor biały pięknie się prezentuje kolor bardzo pasuje do t roca.pozdrawiam życzę udanego wyboru,fajne autko !.
T-roc to fajne auto, ale nie kupuj z manualem. Moja skrzynia już dwa lata rzęzi i dzwoni. A gwarancja na auto to pic.
T-roc
Nie mogę się nadziwić skąd w tym fajnym skądinąd autku, tyle niedoróbek? Począwszy od piszczących hamulców, przez rzężące skrzynie biegów a skończywszy na "kangurowaniu" i idiotycznych tłumaczeniach serwisu, że jest OK i ten typ tak ma. Przecież pierwsze lepsze autko z segmentu b, huyndai i20 czy dacia sandero nie cierpią na takie dolegliwości.
To fakt że Niemcy zaczęły iść po taniości z produkcją swoich aut,według mnie pewnie nie tylko Niemcy cenią swoje wyroby motoryzacji za drogo.Dzisiaj byłem w salonie skody oglądałem karoq,kodiaq trochę większe auta od t roca z silnikami 1,5 tsi 150 KM z dsg cena 148 tys.ale te samochody są solidniej wykonane masywniejsze nie takie "papierowe" jak t roc widać lepsze materiały,choć skody mi się nie podobają sylwetką, trochę za duże jak na 2 ludzi dla mnie t roc akuratny.Sąsiad kupił w maju Kia sportage tą nową wersję bardzo fajnie się prezentuje fajny kolorek1,5 tsi manual cena 114 tys.zapłacił ok.107 tys.dostał 7 tys.upustu auto ma wszystko co jest na czasie auto warte zastanowienia pewnie gdyby był ten nowy model wcześniej kiedy ja szukałem samochodu chyba warty zakupu za takie pieniądze i fajny z wyglądu,oczywiście to moje zdanie.pozdrawiam
https://moto.pl/MotoPL/7,88389,28784795 ... nniki.html Warto przeczytać o ocenie współczesnych samochodów.