Active Info Display vs. analogowe zegary
Re: Active Info Display vs. analogowe zegary
Zgadza się, przed chwilą sprawdzałem u siebie. Tyle, że mogę ustawić tylko "od tankowania". Być może sam się zmienia co jakiś czas.
Tak ale tam mogę tylko wybrać co ma wyświetlać np przejechane kilometry, spalanie, zasięg itp. ale wszytko to u mnie kiedyś było od uruchomienia a teraz długoterminowe i tego ustawienia nie mogę zmienić
Od tankowania to jeszcze inaczej, u mnie na pozostałych użytkownikach w pamięci jest od uruchomienia, a na moich ustawieniach nagle się przestawiło i ????
a ja się zapytam co to jest za znaczek- wydaje mi się, że nigdy go nie miałem...
Ta podkreślona
- Załączniki
-
- t-roc kontrolki.jpg (231.17 KiB) Przejrzano 5889 razy
no tak, instrukcja- kto by ja czytał
ale u mnie nigdy takiej kontrolki nie było...
ale u mnie nigdy takiej kontrolki nie było...
-
Jak chcesz zmienić wyświetlanie spalania te w lewym kole to wchodzisz w menu te na środku AID w zakładkę zestawienie i przyciskiem ok na kierownicy zmieniasz spalanie na od tankowania, średnie i długoterminowe. I zmienia ci się widget ten z lewej
Jest zawsze przy odpaleniu auto może dlatego nie zauważyłeś
sprawdzałem wczoraj specjalnie- nie mam tej Ikony nawet na milisekunde
morfeusz747 pisze: ↑25 sie 2020, 20:12Jak chcesz zmienić wyświetlanie spalania te w lewym kole to wchodzisz w menu te na środku AID w zakładkę zestawienie i przyciskiem ok na kierownicy zmieniasz spalanie na od tankowania, średnie i długoterminowe. I zmienia ci się widget ten z lewej
Dzięki wielkie faktycznie zadziałało nie wpadł bym na to chyba nigdy.
Wystarczy w środkowym wyświetlaczu wejść w "Zestawienie" i tam zmienić "OK"eyem aby pokazywało nam spalanie takie jakie chcemy uzyskać po lewej stronie. Bardzo prosta czynność w razie problemów służę pomocą
VW T- ROC Premium 2.0 TSI 4MOTION DSG 190KM
Zamówiony 30.11.2019
Odebrany : 18.06.2020
Zamówiony 30.11.2019
Odebrany : 18.06.2020