Park Assist (PLA)
Re: Park Assist (PLA)
Przód chyba też znaleziony... Generalnie instalacja to pikuś, gorzej z dołożeniem czujników =zdejomwanie zderzaków, tył może jeszcze jakoś by się dało założyć bez ściągania, ale przód bez szans, za dużo jakiś elementów...
Dziś kładłem dalej instalacje (do komory silnika) i się wkurzyłem drugi raz na wiązkę z Niemiec - piny do wtyczek zbiorczych w zderzakach sa za małe i znowu muszę do nich pisać...
Znalazłem też oznaczenia na zderzaku przednim do wiercenia, spoko bo nie trzeba ściągać zderzaka, wystarczy zdjac nadkole, nawet koło może zostać...
Ważna uwaga dla wszystkich - wyciągałem akku, żeby przeciągnąć kabel do kabiny i po ponownym podłączeniu auto sieje błędami że hej... Jeśli nie masz obd11 to nie odłączaj akku, bo czeka cię wizyta w aso...
Znalazłem też oznaczenia na zderzaku przednim do wiercenia, spoko bo nie trzeba ściągać zderzaka, wystarczy zdjac nadkole, nawet koło może zostać...
Ważna uwaga dla wszystkich - wyciągałem akku, żeby przeciągnąć kabel do kabiny i po ponownym podłączeniu auto sieje błędami że hej... Jeśli nie masz obd11 to nie odłączaj akku, bo czeka cię wizyta w aso...
Szacun za to że ci się chce w to bawić. A jeszcze większy za wiedzę i umiejętności żeby to zrobić.
I co udało się zamontować cały system ?