1.5 TSI manual szarpanie przy ruszaniu
Re: 1.5 TSI manual szarpanie przy ruszaniu
Moj ma rok. Czyli mozna powiedziec ze jest stary i ma opcje kangur;-)
czytam niemieckie forum T Roca i niektórzy już maja wgrane nowe oprogramowanie i meldują zniknięcie kangura...ale sa też osoby, które w ASO usłyszały, że nie ma do ich auta żadnej aktualizacji...
jest jakaś tabelka, ale ona mi nic nie mówi...
jest jakaś tabelka, ale ona mi nic nie mówi...
- Załączniki
-
- Przechwytywanie.JPG (59.49 KiB) Przejrzano 7059 razy
Ostatnio zmieniony 29 maja 2019, 10:56 przez Pado, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam tylko ikonke obrazek bez obrazka:-(
teraz ok. Polskie serwisy już to wgrywają?
Nie wiem... Ja nawet auta jeszcze nie mam:)
Najbardziej wkurzajace jest to, ze w wielu salonach sprzedawcy robia wielkie oczy... Tylko w jednym sprzedawca mówił, że słyszał, ale osobiście nie spotkał się z tym
Najbardziej wkurzajace jest to, ze w wielu salonach sprzedawcy robia wielkie oczy... Tylko w jednym sprzedawca mówił, że słyszał, ale osobiście nie spotkał się z tym
Przecież nikt Ci się nie przyzna że tak jak najbardziej samochód który chce Pan kupić ma wadę przez co samochód skacze jak kangur hahaha i tak taki samochód ze specjalną aktualizacją dzięki której samochód zachowuje się strasznie skacząc przy ruszaniu koszcuje 130tyś zł (PS nie wiem ile T Roc koosztuje zamówiłem T Crossa )
VW T- Cross 1.0 115km Czarna Perła
Odbiór 30.07.2019
Odbiór 30.07.2019
chyba nie ma sie co cieszyć, bo jeden z niemieckich użytkowników zaktualizował wpis- po wgraniu kangur jest nadal na zimnym, na ciepłym nie ma...ehhhh
Oprogramowanie wgrano w serwisie w Sosnowcu gość twierdzi ze kangurowanie ustało
1.5 TSI Premium,manual