Tez nie mnie ciekawe jaki transport laweta czy kolej jak to 2 Ti jeszcze 2 tyg czekania
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Patara w Emden
To czekamy na finał tej sagi.... ps laweta zdecydowanie szybciej.
Czy ktoś ma auto w produkcji lub wyprodukowane, które zostało zamówione w sierpniu
-
zegary w advance są stare, kierownica też starabalon pisze: ↑07 wrz 2021, 0:00 To ja w ostatniej instrukcji z 6.2021 (link powyżej) widziałem także analogowe zegary oraz jako opcję digital cockpit pro czyli cyfrowe.
Za to w zakładce kierownica była już nowa (foto), taka jak w Tcross RM 2022 czy Pasku lub Golfie 8, jednak w widoki od przodu była jeszcze stara. Ma ktoś dostęp do jakiejś starszej instrukcji? Czy kluczem jest tu zwrot rysunek poglądowy?:)
Digital cockpit basic jest ładowany do nowego Polo jako podstawa i pewnie pojawi się w T-rocu w ramach liftu.
I proszę Państwa;
nie ma naklejki z informacją o wyposażeniu nigdzie, Nawet w instrukcji
Po detale odesłano mnie do serwisu, mają podawać takie informacje z systemu po VIN...
Czy to znaczy, że nie dają już tej wklejki z kodami konfiguracji wyposażenia autka? Faktem jest, że wypełniał ją odręcznie sprzedawca spisując dane właśnie z systemu (a więc zapewne po VIN-ie). Informacje te były chyba przeznaczone dla mechaników, którzy nie zawsze mają dostęp do systemu albo nie mają czasu by w nim grzebać.
Auta które wczoraj przypłynely Patarą będą transportować pociągiem czyli jeszcze ok dwóch tygodni
Info od twojego dealera? Właśnie miałem o to pytać tutaj czy ktos ma jakies info.
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Tak info od Dealera