A czy auto dopłynęło do Emden 1 lutego? Bo jeśli tak, to jest nadzieja że i moje jest w Polsce. Chyba że wysyłka jest kilkoma różnymi pociągami.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Zamówienie w złotówkach nie dolarach składałem 14.05.22 .Mam chyba palmę pierwszeństwa w oczekiwaniu i niech tak pozostanie. Życzę żeby nikt mnie nie pokonał.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Nie dopytywałem choć jest to prawdopodobne. Jest w Poznaniu i to mnie cieszy.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Nie wiem skąd takie długie okresy oczekiwania. Mój zamówiony 14 grudnia jest już na statku wiec 2 m-ce to chyba nieźle. Style maniak kamera hak
To nieźle
Czyli auto do końca marca odbierzesz.
My składaliśmy zamówienie przed świętami , to może także my się zalapiemy na koniec marca
Czyli auto do końca marca odbierzesz.
My składaliśmy zamówienie przed świętami , to może także my się zalapiemy na koniec marca
1.5 DSG 6,0 spalanie
"Mój" diler też twierdzi, że auto dla mnie jest "już" w drodze. Zamówienie z połowy listopada 2022, więc może coś drgnęło w płynności.
Chwilę temu dostałem informacje od dealera, że produkcja samochodu jest zaplanowana na 11 tydzień 2023.
Auto zamówione 27 grudnia 2022 roku.
T-Roc Style 1.5 DSG kamera + koło zapasowe.
Auto zamówione 27 grudnia 2022 roku.
T-Roc Style 1.5 DSG kamera + koło zapasowe.
Zamówione w połowie listopada i już jest w drodze przypuszczam że zamówiłeś wersję style, bo na R-Line czeka się rok
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Zamówienie 28.11.22, nr VIN pojawił się 06.02.23. W systemach VW pojawiła się dzisiaj data produkcji (15.02.23), na myvolkswagen.de dostęp do instrukcji obsługi A We connect 3 lata darmowe
Ostatnio zmieniony 15 lut 2023, 20:19 przez pifster, łącznie zmieniany 1 raz.