Kupujesz i montujesz bez żadnego wycinania (P&P). Tak powinno być seryjnie.
Jakie modyfikacje robicie w t-rocach
Re: Jakie modyfikacje robicie w t-rocach
VW T-Roc Sport 1.5 l TSI
Produkcja 12.21r. rejestracja 01.22r.
Produkcja 12.21r. rejestracja 01.22r.
Jak sprawują się siłowniki przedniej maski?
Może ktos podesłać link gdzie kupić (amazon,Ali) lub numer czesci ?
Może ktos podesłać link gdzie kupić (amazon,Ali) lub numer czesci ?
Było piano black, a jest "szczotkowane amelinum"
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Rozumiem , że to wyszarpałeś do oklejenia. Jakaś podpowiedź od czego zacząć i gdzie są zaczepy?
Wokół mieszka, od spodu (czerwone strzałki poziome) jest elastyczny plastikowy pierścień połączony z tym srebrnym plastikiem wokół piano black (czerwone pionowe). Łapiesz sobie za mieszek, wymacasz pod nim pierścień i po prostu go "wyszarpujesz" z mieszkiem w górę i wywijasz wszystko na lewą stronę nad gałkę.
Plastik piano black ma dwa zatrzaski tam gdzie strzałki żółte i tam gdzie strzałki zielone dwa powiedzmy haczyki.
Lewarek na 4 bieg, paluszki w okolicach strzałek żółtych i śmiało do góry wyrywasz chwasta. Jak puszczą zatrzaski to wszystko stanie się jasne!
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Dzięki pobawię się w wolnym czasie, jakieś folie posiadam jak ogarnę wrzucę fotkę.
Jeszcze raz dzięki za instrukcje, faktycznie dziecinnie proste jak się już wie.
witam, jestem posiadaczem T-Roca 2017, nabyłem takie siłowniki na Aliexpress. Efekt rewelacja. Podsyłam linka, jakby ktoś był zainteresowany. Można w sumie kupić taniej u innych sprzedawców, ale wybrałem tego, bo tylko on oferował darmowy zwrot. Siłowniki pasują idealnie, zwrot niepotrzebny
https://pl.aliexpress.com/item/10050032 ... pt=glo2pol
https://pl.aliexpress.com/item/10050032 ... pt=glo2pol
Ostatnio gdzieś wyczytałem że w T ricu nie montują seryjnie siłowników maski bo jest bardzo cienka,delikatna i może ulec odkształceniu ? faktycznie coś w tym jest z prawdy maska delikatna jak z "pazłotka"jak zwalniasz rygiel odskakuje wydając odgłos szajsu,badziewia nigdy w poprzednich VW takiego odgłosu nie słyszałem zdarłem przez 42 lata sporo samochodów.pozdrawiam
Ma ktoś namiar na mod z opuszczaną podłogą w 2.0 TSI z 4x4 ?