Parana dopływa jutro do Emden, prawdapodobnie wiezie także 15 tydzien (mam nadzieje ) wiec mysle ze juz wyjadą
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
I jescze jedno, z Emden samochody jadą bezpośrednio do Polski czy jeszcze przez Wolfsburg?
I jescze drugie pytanko, ile czasu mija od złożenia zamówienia do wyprodukowania samochodu? 3 MIESIĄCE to nie za duzo ?
I jescze drugie pytanko, ile czasu mija od złożenia zamówienia do wyprodukowania samochodu? 3 MIESIĄCE to nie za duzo ?
U mnie było to 5 tygodni. Potem tydzień czekania na statek i jakieś 10 dni na statku. I od ponad dwóch tygodni garowanie w Emden w oczekiwaniu na pociąg.
2.0 TSI
Zamówienie 28.01. z czasem oczekiwania 3 m-ce. Wyprodukowany ok. 15.03. 28.03. wypłynął z Setubalu, 7.04. był w Emden. Pociąg do Poznania ?. Laweta do W-wy ?. Odbiór w W-wie 29.04. Ot i cała chronologia.
Aha, czyli 3 miesiące. Jaka wersja, silnik?
Hej,
moje zamowienie poszlo w ostatnim tyg. kwietnia. Przewidywany czas dostawy to poczatek sierpnia. Silnik 1.0
moje zamowienie poszlo w ostatnim tyg. kwietnia. Przewidywany czas dostawy to poczatek sierpnia. Silnik 1.0
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit- zamówiony ostatniego kwietnia, produkcja na 25 tydzień
1,5 TSI i trochę elektroniki.
Macie nowe wieści od swoich dilerów? Pociąg ruszył, czy czeka na kolejny statek?
2.0 TSI
Mam info, że mój z 12 tygodnia dojechał pociągiem do Poznania i czeka dziś na rozładunek
Czesc, wiadomo jakie tygodnie produkcji z 12 dotrały do Poznania? Interesuje mnie głównie co z 13 tygodniem produkcji i ile mniej wiecej czasu zajmuje dotarcie aut do poszczególnych dilerów.