Moim zdaniem tył jest ok, ale z przodu dzieje się za dużo. Rozważam oklejenie co najmniej jednego "srebrnego" elementu, ale daję sobie chwilę na upewnienie się w tej decyzji
Pokaż swojego T-Roca - temat zdjęciowy
Re: Pokaż swojego T-Roca - temat zdjęciowy
Odebrałem i ja..
na razie bardzo ciężko się przestawić na pozycję za kierownicą...
Edyta powiedz jeśli chodzi o wyświetlacz z zegarami, jak jest u ciebie ?
ja mogę widzieć jedynie albo prędkościomierz, albo obroty, nie wiem jak zrzucić widok nawigacji w miejsce zegarów...
na razie bardzo ciężko się przestawić na pozycję za kierownicą...
Edyta powiedz jeśli chodzi o wyświetlacz z zegarami, jak jest u ciebie ?
ja mogę widzieć jedynie albo prędkościomierz, albo obroty, nie wiem jak zrzucić widok nawigacji w miejsce zegarów...
Nie mam fabrycznej nawigacji, więc nie mam takiej możliwości - wiem że w przedlifcie z navi zmieniasz widok pomiędzy zegarami (lub całego ekranu) na kierownicy (przyciski na lewo i prawo od "ok") i jedna z opcji to właśnie mapa.
No to wiem…
Ze można zmieniać widoki, ale u mnie nie wiem czemu może być albo widok prędkościomierza, albo obroty albo jeszcze jakieś dane.. tak jakby brakowało wyświetlacza a prawa strona kreski z paliwem a lewa temp płyny chodnicy..
https://m.fotosik.pl/zdjecie/944e998eeaafd4ba
Ze można zmieniać widoki, ale u mnie nie wiem czemu może być albo widok prędkościomierza, albo obroty albo jeszcze jakieś dane.. tak jakby brakowało wyświetlacza a prawa strona kreski z paliwem a lewa temp płyny chodnicy..
https://m.fotosik.pl/zdjecie/944e998eeaafd4ba
Masz wyświetlacz bez dopłaty.
Dopłata w lifie to 2000zł.
Też nie wziolem.
Chociaż te boki puste mnie zastanawiają .
Szczerze , wolałbym zwykle zegary analogi.
Zastanawiam się , czy da się podejrzeć obroty?
Dopłata w lifie to 2000zł.
Też nie wziolem.
Chociaż te boki puste mnie zastanawiają .
Szczerze , wolałbym zwykle zegary analogi.
Zastanawiam się , czy da się podejrzeć obroty?
1.5 DSG 6,0 spalanie
A w Digital Cockpit Basic w ogóle się da wyświetlić nawigację? Przy dodawaniu wersji Pro jest taka informacja w konfiguratorze:
Digital Cockpit Pro - Cyfrowy zestaw wskaźników z komputerem pokładowym o przekątnej 10,25", personalizowany
Dzięki niemu zobaczysz nie tylko podstawowy zestaw zegarów, ale również aktualnie prowadzoną rozmowę, mapę z nawigacją, czy parametry swojego T-Roca.
Digital Cockpit Pro - Cyfrowy zestaw wskaźników z komputerem pokładowym o przekątnej 10,25", personalizowany
Dzięki niemu zobaczysz nie tylko podstawowy zestaw zegarów, ale również aktualnie prowadzoną rozmowę, mapę z nawigacją, czy parametry swojego T-Roca.
No i wszystko jasne… dziękuje za odpowiedzi
Tak masz jeden ekran gdzie obroty są na skali, a prędkość na środku. I tak najlepszy jest bez kółka ze skrzydełkami obok prędkości.
Dzięki za info.
Tego basica na pro da się elektronicznie przerobić?
Czy monitor do wymiany.
Przepraszam za januszowanie
Tego basica na pro da się elektronicznie przerobić?
Czy monitor do wymiany.
Przepraszam za januszowanie
1.5 DSG 6,0 spalanie
Możesz z jednej strony wkręcić w imadło i ciągnąć. Jak Ci się uda z 8" zrobić 10" to spoko