Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Cześć i Czołem
Dzisiaj długo wyczekiwany moment z informacją od dealera o zmianie daty produkcji z 28 tygodnia na 24 tydzień - jeśli wszystko pójdzie gładko to na początku Lipca będzie testowanie
Auto zamówione 14 kwietnia - 2.0 TSI + DSG + pakiet sport
Mam nadzieję że i Wam coś tam przyspieszą Pozdrowienia
Dzisiaj długo wyczekiwany moment z informacją od dealera o zmianie daty produkcji z 28 tygodnia na 24 tydzień - jeśli wszystko pójdzie gładko to na początku Lipca będzie testowanie
Oooo miła wiadomość, też zamówiłem 2.0.
-
24 tydzień mamy właśnie terazpawelito1989 pisze: ↑16 cze 2021, 13:37 Cześć i Czołem
Edit: mój dealer twierdzi że dla mnie 27 tydzień bez zmian.
Tez mam 24 tydzień. Czy dostanę jakaś informacje gdy auto się wyprodukuje?
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Kiedy pojawi się info o samochodzie po nr. zamówienia ? Zamówiłem 09.06 i mam "twój nr. zamówienia jest nieprawidłowy "
Cześć Wam, po jakim czasie od złożenia zamówienia widzieliście w myvolkswagen wizualizację samochodu wraz z modelem? Obecnie mam domyślną grafikę oraz info o roku modelowym.
-
A to ten biały to domyślna grafika? Bo dokładnie takiego zamówiłem hehe. Faktycznie powinny być tak chyba jakieś dane o wybranym modelu czy mi się tylko wydaje?
Domyślna wygląda tak:Wojtass_nt pisze: ↑16 cze 2021, 23:08
A to ten biały to domyślna grafika? Bo dokładnie takiego zamówiłem hehe. Faktycznie powinny być tak chyba jakieś dane o wybranym modelu czy mi się tylko wydaje?
Ty jak widzisz zamówiony model to na pewno masz zamówienie w fazie końcowej
Pamiętasz czy miałeś w myvolkswagen taki wygląd jak wyżej, bądź po jakim czasie od złożenia zamówienia zmieniło Ci się na wizualizację konkretnego auta?
Z tego co kiedyś czytałem na niemieckim forum, to powinien Ci się Vin pojawić po zalogowaniu na myvolkswagen, jak auto już będzie istniało fizycznie. Ale nie wiem jak szybko to jest tam aktualizowane, być moze nie od razu.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
A odpowiadając na pytania o wizualizacje auta, to ja widzę tam moje auto z konfiguratora już od dłuższego czasu, ale nie sprawdzałem tego od samego początku zamówienia, bo wtedy mnie tak jeszcze nie piliło
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak