T-Roc - wady i zalety

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
MariuszC

Re: T-Roc - wady i zalety

Post autor: MariuszC »

Witam, obecnie użytkuje Subaru Forestera IV generacji czyli SJ , przyjąłem zaliczkę i rozgladam się za nowym, innym samochodem.Oglądałem kilka marek i m/i VW T-roc który spełniałby moje oczekiwania, jest dużo mniejszy od Forestera, ale juz takiego dużego samochodu nie potrzebuję. Troc dla pasażera i kierowcy to w zupełności spełnia moje oczekiwania jesli chodzi o ilość miejsca, natomiast pasażerowie z tyłu mają tego miejsca zdecydowanie mniej porównując z Subaru. 80% jazd samochodem robię w pojedynkę, pozostałem 20% to jakies kilkudniowe wypady gdzieś w Polsce i bywa ,że rocznie jeden urlop 2tyg tez w Polsce.Wydaje się ,ze silnik 150 konny w benzynie zaspokoi moje oczekiwanie, w miarę upływu lat jeżdzę wolniej niestety:-) Wersja wyposażenia jaką mi robili panowie w serwisie to Line plus i do tego wyposażenia jakies tam:-)Co sądzicie o fabrycznej nawigacji czy to domawiać , czy odpuścić? I na koniec pytanie ,jakie niespodzianki, awarie mogą mnie spotkać podczas eksploatacji tego samochodu, dodam,ze rocznie nie przekraczam 13tyś km.Dziekuję z góry za wszystkie uwagi z Waszej strony i pozdrawiam.
slawek_d

Post autor: slawek_d »

Wg mnie nawigacja to zbytek, wystarcza Android Auto
Slavo_01

Post autor: Slavo_01 »

NIe wiem czy jesteś wysoki. Ja mam 186cm i dla mnie fotel jest za krótki i miejsca jest też zbyt mało.
Arex67

Post autor: Arex67 »

Wg mnie
Sesja Style
Lepsza jakość materiałów w środku.
Nawigacja przeżytek ja korzystam a android auto i Gogle Map na spokojnie mi zastępują.
A nawet lepiej bo ma bieżąco kontrolują drogę pod względem natężenia ruchu.
Domów wg mnie koło dojazdowe niż zestaw naprawczy.
Arex67

Post autor: Arex67 »

Wg mnie
Wersja Style
Lepsza jakość materiałów w środku.
Nawigacja przeżytek ja korzystam a android auto i Gogle Map na spokojnie mi zastępują.
A nawet lepiej bo ma bieżąco kontrolują drogę pod względem natężenia ruchu.
Domów wg mnie koło dojazdowe niż zestaw naprawczy.
ODPOWIEDZ